Widocznie u każdego dzieciaczka inaczej, bo ja to się naczytałam, ze dziąsełka najpierw czerwone i nabrzmiałe, że plamki widać. A u nas naprawde żadnych zmian nie ma, to się nie szykujemy na zębowanie. A Zuza nie śpi po nocach już od ponad miesiaca.:-( A kiedyś przesypiała nocki do 5tej. W dzień tak nie marudzi, a w nocy
reklama
stawiamy kilka bąbelków z okazji pierwszej jedyneczki Antonka
dzisiaj w nocy spał ciągiem do 6 a rano tatę ugryzł i stąd starzy wiedzą o zębolu ładnie stuka o łyżeczkę i już stukaliśmy do telefonu - dziadkowie słuchali ;-) jeszcze słabo widoczny, ale ale my są strasznie ucieszeni
dzisiaj w nocy spał ciągiem do 6 a rano tatę ugryzł i stąd starzy wiedzą o zębolu ładnie stuka o łyżeczkę i już stukaliśmy do telefonu - dziadkowie słuchali ;-) jeszcze słabo widoczny, ale ale my są strasznie ucieszeni
No niezłe plony dały ostatnie dni. Gratulacje dla wszystkich kasowniczków - zwłaszcza tych pierwszozębnych. U nas dziś się przebił drugi.
Kachasku u Czarka ząbek przebił się w ciągu paru godzin - rano spuchło dziąsełko, pomasowałam szczoteczką i wieczorem już się wyłonił ząbek.
Kachasku u Czarka ząbek przebił się w ciągu paru godzin - rano spuchło dziąsełko, pomasowałam szczoteczką i wieczorem już się wyłonił ząbek.
reklama
KACHASEK nie mam zielonego pojęcia od nowego roku przestałam zaglądać w paszczę Antonkowi i dzisiaj wielkie zdziwienie miał Maciek ;-) tak więc jest całkiem możliwe, że mamy zęba już od piątku
ESIA falbanki czujemy paluszkiem
ESIA falbanki czujemy paluszkiem
Podziel się: