reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
u nas 2 dni temu wyszla dolna jedynka a teraz widac ze lada moment przebije sie druga:)

dziewczyny...czy te zabki to sie myje czyms specjalnym??

Kochane bardzo za Wami tęsknimy - postaramy się co nieco nadrobić w weekend:tak:

Gratulujemy wszystkim UZĘBIONYM maluszkom !!!!!

..i dołączamy do nich !!!!:-D:tak: ZUZIA MA DWA ZĄBKI !!!!!!!

No pięknie - ale się gryzoniowo robi! :-)

dziewczyny...czy te zabki to sie myje czyms specjalnym??
Czytałam, że wyłącznie wodą (ciepłą przegotowaną) do skończenia conajmniej roczku :tak:
A szczoteczki silikonowe i takie np. nakładane na palec chyba warto kupić :confused: Ja mam, choć zębów ani śladu :sorry2:

gratulacje kolejnym kasowniczkom:tak: Miśka dziąsła nadal stoją ugorem;-)
nie wiem jak u bas, ale w Niemczech są pasty już do pierwszych ząbków (ja kupiłam colgate 0-2, ponoć dobry jest nenedent ale nie wiem czy jest u nas) i do ukończenia 2 roczku myje się pastą tylko raz dziennie - pozostałe "razy" wodą
Dorotko jak to jest?

Ząbki są jednak dwa :-). I coś czuję, że lada moment będzie górna jedynka, bo dziąsło podejrzanie wygląda.

no coz jak to jest
do okolo roku czasu powinno sie myc codziennie jame ustną dziecka albo przegotowaną wodą albo zaparzonym rumiankiem,najlepiej albo specjalną szczotką albo zwyklym gazikiem owinietym na palec

co do past do zebow to są od roku czasu,od 0 to troche jak dla mnie przesada(to tylko moje zdanie),a jak dla mnie najlepszą pastą jest elmex 1-6

jesli cos jeszcze ktoras z Was chcialaby wiedziec to piszcie:tak::tak::tak:

gratulacje dla nowych kasowniczkow:-):-):-):-)

a moja Julcia jest nadal bezzebna:-D:-D:-D

reklama
Do góry