reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Kachasku, to super, gratulacje. Może Misiek przestanie już marudzić, jak ząbek całkiem się przebije
Monika77 7 czerwiec
Martaja, my jak zwykle ze wszystkim do tyłu - z zębami też . Nic nie widać, żadnego śladu, białej plamki, NIC !
isia_83
Hehe, a my do przodu ze wszystkim oprócz właśnie zębów Ale ja się akurat cieszę - Stasiek bazuje ciągle na cycu i juz potrafi "ugryźć" dziąsłami, a co dopiero jak będą zęby... więc się nie spieszymy do tego ;-);-)
Ząbków nie mamy i jeszcze jakoś ich jakoś specjalnie nie wypatrujemy. A ja właśnie łudzę sie nadzieją, że męczą te dwa pierwsze i ... spokój. Zuza strasznie marudna po nocach i budzi się co dwie godziny. Więc co to będzie jak zaczną kiełkować zębiska. Brrrrr....
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
anielap u nas dokładnie tak samo i w środę lekarka przy szczepieniu zaglądała do buzi, ale nic nie mówiła o zębach więc ja pełny luz, widocznie marudny przez katar dzisiaj w nocy coś mnie natchnęło na sprawdzenie zawartości paszczy, bo nic nie pomagało, a Misiek się darł (przy cycku jeszcze bardziej) i wyczułam twardą gulkę pod palcem, ale nic nie było widać, rano już było widać
Podziel się: