reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
anusia ladnie ladnie,szybko te zebule u was wychodzaa tak wlasciwie te 8 to chyba wcale n iepolmetek co? wiecej chyba bedzie zabkow niz 16
kasia a jak wyjda wszystkie zabki to co bedzie przyczyna marudzenia?;-):-);-)teraz fajnie bo mozna to przypisac zebulkom ale potem hehheno ale zycze bardzo zeby to byly zabcie
kasia a jak wyjda wszystkie zabki to co bedzie przyczyna marudzenia?;-):-);-)teraz fajnie bo mozna to przypisac zebulkom ale potem hehheno ale zycze bardzo zeby to byly zabcie
Szminka-ja wiem Do trzeciego miesiąca jak się darła to "na pewno bolał ją brzuszek" (słowa mojej mamy), a teraz to "na pewno" ząbki:-) Ale wydaje mi się, że to jednak ząbki, bo przy poprzednich zachowywała się podobnie A tych ząbków ma być dwadzieścia
Monika K-W
Fan(ka)
Wszystkim ząbkowym maluszka gratulacje, a Anusia wam 4 to podwójne gratulacje
M
m_ktosia
Gość
szminia wlasnie sprawdzilam w ksiazeczce zdr dziecka i mam tu pieknie narysowane i jest tak:
ilosc gornych+ilosc dolnych zabkow--- przedzial wiekowy kiedy sie pojawia
0+2--- 4-8 miesiecy
2+2--- 8-12 miesiecy
4+4--- 12-15 miesiecy
8+8--- 15-18 miesiecy
10+10-- 18-24 miesiecy
czyli razem- 20 zabkow do 2 r z
ilosc gornych+ilosc dolnych zabkow--- przedzial wiekowy kiedy sie pojawia
0+2--- 4-8 miesiecy
2+2--- 8-12 miesiecy
4+4--- 12-15 miesiecy
8+8--- 15-18 miesiecy
10+10-- 18-24 miesiecy
czyli razem- 20 zabkow do 2 r z
ania1a1
Mama Adasia:)
Melduję, że u nas pojawiły sie górne jedyneczki!!!!!!!!! Uff, całe szczęście, bo mały był straaaaaaaaaaaasznie marudny ostatnio. Dzisiaj już ok.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Gratulujemy kolejnych zębulków. A u nas w sumie już 6!!! Najpierw wyszły górne "1" - prawa, a potem lewa. No a dziś zauważyłam górne "2" i to obie. Najpierw myślalam, że tylko prawa, a potem się okazalo, że jednak lewa też. Super, nic nie wiedziałam, bo Nacia nawet bardzo marudna nie była w nocy, tylko śliniła się strasznie, jak to zawsze. Szczerze mówiąc nawet nie wiem, kiedy te "2" wyszły.
reklama
Podziel się: