reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
moj Julek ma przedzialek na gorze i na dole - smiesznie to wyglada
dzisiaj przebily sie 2 dwojki gorne i 2 trojki gorne ida powoli
dzisiaj przebily sie 2 dwojki gorne i 2 trojki gorne ida powoli
szmina
mamusia Emilki i Filipka
teraz bedzie juz z gorki!!!
myjecie zabki juz pasta? ja mam w palnie w marcu do dentysty z mloda uderzycM ma termin wiec ja tez zapiszezapytam o paste,od kiedy i jaka i czy moze polykac no i czy zabki ladne i nie potrzebuja jakis dodatkowych witaminekmyslicie ze przesadzam???M sie podsmiewuje pod nosem ze mnie:-)ale tutaj zalecaja tak wczesna kontrole...pojde i tak co mi szkodzi...
myjecie zabki juz pasta? ja mam w palnie w marcu do dentysty z mloda uderzycM ma termin wiec ja tez zapiszezapytam o paste,od kiedy i jaka i czy moze polykac no i czy zabki ladne i nie potrzebuja jakis dodatkowych witaminekmyslicie ze przesadzam???M sie podsmiewuje pod nosem ze mnie:-)ale tutaj zalecaja tak wczesna kontrole...pojde i tak co mi szkodzi...
my zabki myjemy szczoteczka i specjalna pasta dla maluszkow bez fluoru.
Nie wiem kiedy w Polsce zalecaja pierwsza wizyte u dentysty, ale chyba kolo 2 roku, albo jak ma juz wicej zabkow. U nas naraie sa 2 i trzeci sie przebija wiec naarazie nie bede szla
Nie wiem kiedy w Polsce zalecaja pierwsza wizyte u dentysty, ale chyba kolo 2 roku, albo jak ma juz wicej zabkow. U nas naraie sa 2 i trzeci sie przebija wiec naarazie nie bede szla
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Julek tez juz myje zabki pasta ELMEX dla dzieci :-)
Ja kiedys wklejalam tutaj link do stronki odnosnie mycia pasta i w ogole dbania o zabki......tam pisali ze teraz to jeszcze za wczesnie (chyba tak po roku dopiero)......Ale ogolnie niby i tak obecnie zalecaja wczesniej niz kiedys.
I tam tez pisali ze do dentysty jak wyjdzie pierwszy zabek - to chyba lekka przesada
To jest ta stronka
DENTOnet.pl - Stomatologiczny Serwis Internetowy
SZMINKA - w marcu to juz bedzie prawie roczek, a Emi ma juz duzo zebolkow..... mysle ze wcale nie przesadzasz Wypytaj koniecznie a potem napisz nam co i jak.......
Niby jak wyjda pierwsze zabki to juz z gorki.......ale u nas chyba jednak nie
Kubali wyszly w listopadzie dolne jedynki....niedlugo potem gorne.....i od tej pory jakis przestoj nic kolejnego nie widac
I tam tez pisali ze do dentysty jak wyjdzie pierwszy zabek - to chyba lekka przesada
To jest ta stronka
DENTOnet.pl - Stomatologiczny Serwis Internetowy
SZMINKA - w marcu to juz bedzie prawie roczek, a Emi ma juz duzo zebolkow..... mysle ze wcale nie przesadzasz Wypytaj koniecznie a potem napisz nam co i jak.......
Niby jak wyjda pierwsze zabki to juz z gorki.......ale u nas chyba jednak nie
Kubali wyszly w listopadzie dolne jedynki....niedlugo potem gorne.....i od tej pory jakis przestoj nic kolejnego nie widac
szmina
mamusia Emilki i Filipka
i mamy kolejny zabek:-)znowu z cichacza wyszedl bo nawet nie zauwazylamdolna prawa dwojka razem zabkow 8aaa no i cipunia obszczypana :O(
koral ja tez mam te paste ale ona jest od 3 roku dopierotak pisze na ulotce
niczka a twoj smyk potrafi juz wypluwac czy laka te paste?
anetka dzieki za stronke ,zaraz poczytam
koral ja tez mam te paste ale ona jest od 3 roku dopierotak pisze na ulotce
niczka a twoj smyk potrafi juz wypluwac czy laka te paste?
anetka dzieki za stronke ,zaraz poczytam
reklama
Podziel się: