reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
gratuluje wszystkich nowych zabkow :-):-):-)
U nas wychodza trojki dwie gorne ale cos sie przebic nie potrafia i mecza malego :-(

No a wiecie co Nikodem miedzy dwoma jedynkami gornymi ma taka przerwe ja tez taka mialam jak bylam mala :tak:

:tak::tak::tak:teraz bedzie juz z gorki!!!
myjecie zabki juz pasta? ja :no:mam w palnie w marcu do dentysty z mloda uderzyc:tak:M ma termin wiec ja tez zapisze:tak:zapytam o paste,od kiedy i jaka i czy moze polykac no i czy zabki ladne i nie potrzebuja jakis dodatkowych witaminek:tak:myslicie ze przesadzam???M sie podsmiewuje pod nosem ze mnie:-)ale tutaj zalecaja tak wczesna kontrole...pojde i tak co mi szkodzi...

my zabki myjemy szczoteczka i specjalna pasta dla maluszkow bez fluoru.
Nie wiem kiedy w Polsce zalecaja pierwsza wizyte u dentysty, ale chyba kolo 2 roku, albo jak ma juz wicej zabkow. U nas naraie sa 2 i trzeci sie przebija wiec naarazie nie bede szla

Ja kiedys wklejalam tutaj link do stronki odnosnie mycia pasta i w ogole dbania o zabki......tam pisali ze teraz to jeszcze za wczesnie (chyba tak po roku dopiero)......Ale ogolnie niby i tak obecnie zalecaja wczesniej niz kiedys.
I tam tez pisali ze do dentysty jak wyjdzie pierwszy zabek :szok: - to chyba lekka przesada :-D
To jest ta stronka
DENTOnet.pl - Stomatologiczny Serwis Internetowy
SZMINKA - w marcu to juz bedzie prawie roczek, a Emi ma juz duzo zebolkow..... mysle ze wcale nie przesadzasz :tak: Wypytaj koniecznie a potem napisz nam co i jak.......

Niby jak wyjda pierwsze zabki to juz z gorki.......ale u nas chyba jednak nie :dry::-D
Kubali wyszly w listopadzie dolne jedynki....niedlugo potem gorne.....i od tej pory jakis przestoj nic kolejnego nie widac :sorry2:

i mamy kolejny zabek:-D:tak::-)znowu z cichacza wyszedl bo nawet nie zauwazylam:cool2:dolna prawa dwojka :tak:razem zabkow 8:tak:aaa no i cipunia obszczypana :O(
koral ja tez mam te paste ale ona jest od 3 roku dopiero:tak:tak pisze na ulotce
niczka a twoj smyk potrafi juz wypluwac czy laka te paste?
anetka dzieki za stronke ,zaraz poczytam:tak:

reklama
Haaaaa.....mowila ze przesoj.....a tu dzis zagladam w paszcze, a tm gorne dwojeczki wychodza :-D:tak:......po prawej stronie juz pękło dziasełko, a po lewej widac ze juz niedługo :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry