KAREN-mam nadzieje ze znalazlas juz odpowiedz na swoje obawy,ja za bardzoci nie pomoge,nie wiem czy 11 miesiecznemu dziecku sam cycus wystarcza,moze sprawdz na watku dzieci urodzone w 2008,chyba czerwiec o ile dobrze liczei napewno przydalaby sie konsultacja z lekarzem...
reklama
STJEPA - Kubie na bilansie tez wpisala, ze pelne uzebienie ma...mimo ze piatki nie ma ani jednej....hmm ... mam chyba problemy z liczeniem, bo lekarka na bilansie stwierdzila pelny sklad , fakt ze ewka zajrzec sobie nie dala (mi), nie wiem kiedy te piatki wylazly, ale jak tak to sie ciesze ze z glowy ;-)
hmm ... mam chyba problemy z liczeniem, bo lekarka na bilansie stwierdzila pelny sklad , fakt ze ewka zajrzec sobie nie dala (mi), nie wiem kiedy te piatki wylazly, ale jak tak to sie ciesze ze z glowy ;-)
zawzielam sie, ewke pomeczylam, zeby policzylam i piatek brak ...
no u nas noc ciezka byl Olo budzil sie z 5 razy,a przyczyna byla gorna prawa piatka,wydaje mi sie ze ona juz wczesniej wyszla niz dolna prawa bo jest wiekszapoza budzeniem i marudzeniem nocnym zero oznak zabkowania,zostala tylko lewa gorna 5.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
STJEPA - Kubie na bilansie tez wpisala, ze pelne uzebienie ma...mimo ze piatki nie ma ani jednej....
Nie wiem, czy dobrze piszę, ale mi dr chyba mówiła, że pełne uzębienie jest (16 zębów) dla dwuletniego dziecka. Bo niby 5 normalnie wychodza później wg schematu. U nas też włas nie wypisała pełne uzębienie, a Nacia ma 18 zębów, bo na razie wyszły tylko dolne 5tki.
reklama
Podziel się: