reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

sami gratulejszyn...juz niedlugo bedzieci mieli kaplet

tymczasem u jimka.... kolajna jedyneczka :-)

reklama
To Jim Mktosiu niezle wystartowal z zebolami :tak::-)

A u nas mam nadzieje ze to zeby byly (ta goraczka), bo sama juz nie jestem pewna. Martyna wyzaznie pokazywala i czasami jeszcze pokazuje w buzi... ze boli ale mam wrazenie ze ona pokazuje na wewnetrzna strone policzkow bardziej niz na dziasla. No i oczywiscie przyjrzalam sie i wkrecilam sobie ze tam na policzku bo boku widze jakis grudki :baffled: Nie sa to plesniawki na pewno bo te sa biale, ale takie jakby gorki (takie dzioby :dry:) :baffled: Jedna po jednej stronie i oczywiscie po drugiej tez znalazlam, ale obawiam sie ze to moja wyobrazna pracuje bo przeciez policzki wewnatrz nie sa gladziutkie i maja jakis nierownosci co? Jak myslicie? Bo ja juz na glowe dostaje...

kasiu nie bardzo rozumiem czego ty sie w tej ukochanej buzce doszukujesz :sorry2: jak nie plesniawki to tylko czekac na bialusie zabeczki... za jakis czas wyjda z norki :blink:

No, u nas też już wyszła dolna lewa "5". Natala marudziła w nocy, nawet jej się wtedy wirus przyplątał, a dr mówiła, że to może być powiązane z ząbkami i rzeczywiście było :tak:. Ząbek już jest od jakichś 2 tygodni. No i znów mała ryczy w nocy, więc chyba idzie kolejna. No wieć, narazie mamy 17.

A Matiemu idzie jako pierwsza, dolna "2" :tak::szok::rofl2::-p.

No i oczywiście gratuluję nowych zębulków.:-D:-D:-D

reklama
u nas dwie dolne piateczki zawitaly wsrod Daskowych perelek, i chyba idzie cos tam nastepnego bo tempka wysoka prawie 40 stopni i biegunka smierdzaca jak diabli... to swierzynka z przed pol godziny gdy mierzylam temperaturke....

Do góry