reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Mamy dwudziesty ząb :tak::-D. Hurra!!! :-):-):-) JUż koniec, ale Młoda niestety zagorączkowana, ale chyba nie od tego, bo ząb wyszedł chyba w weekend (dojrzałam go w niedzielę).

karen jestes tu? pogadaj z waszym lekarzem...na pewno wszystko ci wyjasni:tak: wszystko bedzie w porzadku ale moze doradzi co na tym etapie twoje dziecko potrzebuje a to jak wiemy bardzo indywidualna sprawa

u nas pelen kaplet razem z 5 wiec teraz mozemy sie skupic na jimim :shocked2:...

anetka myslalam o filipie...jak wam idzie...z tego co piszesz ze marudny to zebole ewidentnie! wylazly juz jakies, pochwal sie nam tu:blink: pewnie bedziesz teraz miec akcje co

u nas idzie 6 zabek--- nie wiem czy pisalam o poprzednich pieciu...tako sobie wychodzily raz po raz...potem ze 2 miechy nic i teraz znowu idzie...dwujeczka gorna...jedna juz ma...i dzis dalam czopka bo maly widac ze umeczony...a slini sie zawsze od zawsze...mam ze 20 sliniaczkow a neli nie miala ani jednego:dry:

gratulacje dla kwietniakow starszych...te piatkowce to juz pestka w porownaniu do trojek mysle!

i czekamy na nastepnych mlodocianych :blink:

no to gratulujemy kolejnych piateczek dla naszych kwietniaczkow:tak::happy2:
KTOSIU-to prawda piatki lepiej i szybciej wychodza niz trojki,bynajmniej tez u nas:tak:

No to ja się pochwalę Matem - wyszła mu pierwsza jedynka, wczoraj, prawie bezboleśnie. :-D:tak:
Ktosiu, gratulacje dla Jimiego.
No i pozostałym kwietniaczkom też ;-).

No to gratulacje dla starszych i mlodszych zabkujacych :-)

U Kuby piatek ani widu ani slychu :sorry2:
KTOSIU - ja juz chwalilam sie pare razy zabkami Filipa ;-)
Ze marudzenie przez zabki to na bank.....ma 2 dolne jedynki......podejrzewam ze gorne ida, ale nie da sobie zajrzec ;-):-D
Ogolnie to Filipo szybciej zabkuje niz Kuba - Kuba w tym wieku nie mial jeszcze zabkow :-p

reklama
Do góry