reklama
Kurcze...ja mam wrazenie, ze Waszym maluszkom jakos szybko te zabki wychodza
U Kuby od 1,5 miesiaca wyrzynaja sie gorne 4.....i ledwo, ledwo widac ich koncowki z jednego brzegu
Do tego slini sie, gryzie palce manewrujac przy dolnych dziaslach.....chyba dolne 4 ale zanim cos zobacze pewnie minie min. kolejny miesiac
U Kuby od 1,5 miesiaca wyrzynaja sie gorne 4.....i ledwo, ledwo widac ich koncowki z jednego brzegu
Do tego slini sie, gryzie palce manewrujac przy dolnych dziaslach.....chyba dolne 4 ale zanim cos zobacze pewnie minie min. kolejny miesiac
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Kasira to Maciek i tak ma wiecej zebow od Martyny. U nas jest szosteczka czyli jedynki i dwojki gorne, jedynki dolne i wlasnie nam sie pokazaly czworki dolne.
witajcie
u mojego olusia jest tak gorne i dolne jedyneczki,gorne i dolne dwojeczki i cztery cz\woreczki czyli 16 zabkow i narazie nic nie widzemogly by juz powychodzic te zabki wszystkie bo tak sie dziecko meczy i ja tez juz czasmi jestem na skraju wyczerpania
u mojego olusia jest tak gorne i dolne jedyneczki,gorne i dolne dwojeczki i cztery cz\woreczki czyli 16 zabkow i narazie nic nie widzemogly by juz powychodzic te zabki wszystkie bo tak sie dziecko meczy i ja tez juz czasmi jestem na skraju wyczerpania
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
witajcie
Ala, to macie 12 zębów , brakują 4 - górne i dolne "3", no i potem na jakiś czas spokój będzie, bo w tym wieku to chyba 16 zębów to komplet :-).
młoda_mamusia
Fanka BB :)
moj Kubus 17 zabkow cos mi sie zdaje ze zawszesnie na tyle zabkow ale coz nic na to nie poradze a zabkowanie kubus nadal znosi bezbolesnie i bez zadnych problemow
reklama
Podziel się: