reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ząbkowanie

Pysiu to no swietnie :-)
Nikodem nieraz sam sobie myje zabki ale po jakiejsc chwila to mycie przeksztalca sie w zjadanie szczoteczki :sorry2::-)

my mamy 14 albo 15 zabkow nie jestem pewna ale dolna trojka idzie malymi krokami...

reklama
Pysiu super.
U nas podobnie jak u ciebie Sami. Mała raczej wygryza pastę i w ogóle nie chce ,żebym ja jej szczotkowała.

Kurcze...ja mam wrazenie, ze Waszym maluszkom jakos szybko te zabki wychodza :confused:

U Kuby od 1,5 miesiaca wyrzynaja sie gorne 4.....i ledwo, ledwo widac ich koncowki z jednego brzegu :sorry2:
Do tego slini sie, gryzie palce manewrujac przy dolnych dziaslach.....chyba dolne 4 ale zanim cos zobacze pewnie minie min. kolejny miesiac :dry:

mój jakiś bezzębny..... ma tylko jedynki górne i dolne, dwójki górne i czwórki góra dół)

Ostatnia edycja:
Kasira to Maciek i tak ma wiecej zebow od Martyny. U nas jest szosteczka :-D czyli jedynki i dwojki gorne, jedynki dolne i wlasnie nam sie pokazaly czworki dolne.

witajcie:)
u mojego olusia jest tak gorne i dolne jedyneczki,gorne i dolne dwojeczki i cztery cz\woreczki czyli 16 zabkow i narazie nic nie widze:)mogly by juz powychodzic te zabki wszystkie bo tak sie dziecko meczy i ja tez juz czasmi jestem na skraju wyczerpania

witajcie:)
u mojego olusia jest tak gorne i dolne jedyneczki,gorne i dolne dwojeczki i cztery cz\woreczki czyli 16 zabkow i narazie nic nie widze:)mogly by juz powychodzic te zabki wszystkie bo tak sie dziecko meczy i ja tez juz czasmi jestem na skraju wyczerpania

Ala, to macie 12 zębów :sorry2::-p:rofl2::-D, brakują 4 - górne i dolne "3", no i potem na jakiś czas spokój będzie, bo w tym wieku to chyba 16 zębów to komplet :-):tak:.

moj Kubus 17 zabkow cos mi sie zdaje ze zawszesnie na tyle zabkow ale coz nic na to nie poradze a zabkowanie kubus nadal znosi bezbolesnie i bez zadnych problemow

ewka zebow ma 8, co jakis czas daja o sobie znac wszystkie czworki, ktore na dobre wyjsc jednak nie chca ... lekarka ostatnio powiedziala, ze im pozniej zeby wychodza tym lepiej, bo sa ponoc mocniejsze

reklama
Pysia tak masz racje,pomylilo mi sie z tego wszystkiego:)dzieki za wiadomosci,bede czekac na 3,a jak twoje dzieciatko przeszlo ten etap z trojkami?

Do góry