reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
U nas do tej pory było bezboleśnie (oprócz górnych i dolnych "1" oraz górnych "2"), a dziś w nocy masakra . Nacia się obudziła krótko przed północą i wyła dobre 15 minut . Kupkę walnęła rzadką, aż w pieluchę trochę wsiąkła, a nigdy tak na noc nie robi, więc myśleliśmy, że to brzuszek , ale miękki był, nóżek nie podkurczała, jak cisnęłam, to też OK, a dziś rano patrzę, a mym górny kiełek z prawej strony :-);-). Z lewej nie wiem, czy coś jest, bo nie dała już sobie zajrzeć - i teraz mamy tak dziwnie , bo z "3" mamy tylko górny i dolny z prawej strony, czyli w sumie14 na 100% ;-):-) (nawet nie wiem, czy kiedys nie pisałam już, że mamy 14, a nie było, pomyliłam się , albo jest, ale nie zauważam tego dolnego). No i dziwnie, bo zawsze parami wychodziły, a teraz po jednym oddzielnie. Biedna moja kruszyna...
amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka
Gratuluje nowych perelek u maluchow!!!
u nas zostaly dwie dolne trojki i mamy na jakis czas spokoj, Dodam ze w ciagu poltora tygodnia wyszly trzy zebusie. Tak wiec mialam full wypas; kupska bez konca konsystencji rozwarswionej musztardy, marudzenie na piatym biegu, goraczka, katar i gryzienie, kurcz on gryzl wszystko i wszystkich jak wskiekly pies... no ale przezylimy...
u nas zostaly dwie dolne trojki i mamy na jakis czas spokoj, Dodam ze w ciagu poltora tygodnia wyszly trzy zebusie. Tak wiec mialam full wypas; kupska bez konca konsystencji rozwarswionej musztardy, marudzenie na piatym biegu, goraczka, katar i gryzienie, kurcz on gryzl wszystko i wszystkich jak wskiekly pies... no ale przezylimy...
U nas do wychądzacych od kilku tygodni gornych 4 dołaczyło chyba wszystko co mozliwe
Tak wiec napewno przebijaja sie dolne 4, gorne 3....i chyba tez cos sie dzieje w miejscu dolnych 3...........
Jesli to wszystko sie wykluje to bedzie komplet jak na tn etap...
Najpierw nic, a teraz wszystko naraz + obecne przeziebienie = niezły sajgon.....
Tak wiec napewno przebijaja sie dolne 4, gorne 3....i chyba tez cos sie dzieje w miejscu dolnych 3...........
Jesli to wszystko sie wykluje to bedzie komplet jak na tn etap...
Najpierw nic, a teraz wszystko naraz + obecne przeziebienie = niezły sajgon.....
U nas wybijaja sie gorne trojeczki,juz widzialam te lewa,prawej nie bo nie da sobie zajrzec do buzkijest taki marudny,goraczka,gryzie wszystko piszczy wrzeszczy w nocy sie budzi jakby go zarzynali,kupki rzadkie na maksa,a dopiero co wyzdrowial z grypy zolodkowej.mam nadzieje ze wyjda jak najszybciej
M
m_ktosia
Gość
ach i u mnie juz kielki dolnych 3 widac... jeszcze gorne 3 ida i tez bedzie komplet na ten etap .... na razie cisza przed burza bo mala przestalo chyba bolec bo jakas taka spokojniejsza
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
To u nas masakra . Wyszła dolna i górna "3" (dolna już dawno i bez bólu), a te lewe to takie zarazy , że szok. Nacia ryczy, ale tylko w nocy, w dzień jest znośna. A dziś obudziła się z katarkiem :-(, oby nie było to nic poważnego. Zresztą, zawsze, jak wychodził zęby z problemami, to była potem chora, więc ja już się boję, ale dałam nasivin, 10 kropli wit. C, maścią majerankową posmarowałam i może nie będzie gorzej . Ale ten ryk w nocy jest dobijający po tym, jak prawie wszystkie "po cichu" wyszły. A górną lewą "3" już widać, nie wiem, może nawet przebita, a dolna, nie wiem...
A w pracy dziś nie do życia byłam przez tę noc!!!
A w pracy dziś nie do życia byłam przez tę noc!!!
szmina
mamusia Emilki i Filipka
u nas zeby wszystkie sa tzn brak 5 ale chyba to jeszcze nie pora na te zabkisama nie wiem o co chodzi bo Emilka ciagle pcha palce do buzi i gmera tam i gmera i alaaa mowizagladalam nic nie widzemyslalam ze moze jakas plesniawka(odpukac)ale tez nic nie widzehmmm a wy co myslicie?
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Mamy na 100% 15 zębów , w nocy z czwartku na piątek przebiła się dolna "3", nie wiem, jak z tą górną , muszę tam zajrzeć, ale dolne mamy już na pewno w komplecie, czyli 8 :-);-).
Ślini się nadal, tylko kupki już znowu normalne. Może nawet wszystkie wyszły, ale jeszcze urosnąć muszą, dlatego ta ślina .
Kasirko, to ile Wy już macie?
Ślini się nadal, tylko kupki już znowu normalne. Może nawet wszystkie wyszły, ale jeszcze urosnąć muszą, dlatego ta ślina .
Kasirko, to ile Wy już macie?
Podziel się: