reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie naszych pociech :|

u nas w 6 miesiącu wyszły 2 ząbki na dole i od tamtej chwili cisza
wcześniej tarła ząbkami o górne ale jakoś przestała
czasami próbuje sprawdzić czy coś się nie wykluwa, ale kończy się to pogryzieniem ( bolesnym) mojego palca..

reklama
heh a my mamy <jupi>, co prawda część, ale mamusia jest bardzo dumna z córeczki:-). Bogda lada dzień, pewnie Twoje maleństwo też bedzie mieć:-);-)

Dziewczyny powiedzcie, że zwiększenie ilości kupek dziennie i do tego ich rozrzadzenie to na ząbki...błagam :-p Moje dziecko ma tak od dobrego tygodnia i zaczynam już się martwić. Nie dostaje nic nowego, nawet gluten odstawiłam bo się przestraszyłam, że to od podwojenia dawki może. Ale zmiany po tym odstawieniu na lepsze nie ma. :dry:

U nas z kupkami jest bardzo różnie, Czasami tylko 1 a czasami 2-3 i też mocno rozrzedzone i "zapachowe". Chyba zależy co zje (po buraku czerwonym zawsze big kopa) a ząbki już na dole dawno wyszły. Na górze jeszcze nie widać.

reklama
Wika też różnie robi, ale nie zauważyłam żeby kupy sie różniły od tych przed zębem a tych po. A my ciągle mamy tylko dolną jedynkę i dalej nic nie widać. Ale igiełka jak u szczeniaczka

Do góry