reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

No wiec z duma oglaszam, ze Marysia ma dwa zeby - dwie dolne jedynki!!! Jedna juz widac, druga tylko czuc, ale tak czy inaczej zdradzila je lyzeczka:))) Stukalo, ze hej!

Aneczko, no normalnie mam wyrzuty sumienia, ze my juz tak, a Wy jeszcze nie:-D. Ale naprawde, tak ja pisza dziewczyny, nic sie nie martw, bo to zupelnie normalne!!! Moja pediatra zawsze mnie uspokajala i twierdzila, ze martwic sie zaczniemy, jak Marysia w wieku 15 miesiecy nadal bedzie bezzebna. Tak wiec luz - jak zapomnisz o temacie, to zobaczysz, ze sie szybko pojawia!

reklama
A ja sie chwale:)ze mojemu syneczkowi pojawily sie 2 gorne jedynki..narazie prawie nie widoczne ale wyczuwalne:):):):-)

Marysiu,nareszcie i ty dołączasz do grona ząbkowiczów!:-) Gratuluję ząbeczków,niech rosną zdrowe i białe!
Brianku dla ciebie tez duży buziak za nowe perełki!

Teraz moge pogratulowac zebatej Marysience!!! Kochana oby tak dalej, niech zebulki rosna zdrowe i lsniace!!!
Brianku da ciebie rowniez buzka za te dwa nowe kielki!!!

Marysiu GRATULUJEMY !!!
Brianku Gratulujemy kolejnych zabeczkow

A my...czekamy tak bym chciala zeby mogl juz cos gryzc a ni tylko mikkie jedzonko mu dawac:dry:

Adrian ma już 4 ząbki i dwójeczki górne zaczynają dawać o sobie znać opuchniętymi dziąsłami.
Czy wasze dzieci was gryzą bo mój to non stop mnie gryzie i się cieszy a to boliiiii jak nie wiem, pamiętam że Oliś też gryzł Olę teraz wiem co to jest.

Tasha, dzis Kaja mnie calowala po ramieniu a nagle jak sie przyssala i ukryzla tylko krew poplynela... potem mialam cale ramie obolale. Teraz mam siniec i 2 zeby.

reklama
Do góry