reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

No wiec z duma oglaszam, ze Marysia ma dwa zeby - dwie dolne jedynki!!! Jedna juz widac, druga tylko czuc, ale tak czy inaczej zdradzila je lyzeczka:))) Stukalo, ze hej!

Aneczko, no normalnie mam wyrzuty sumienia, ze my juz tak, a Wy jeszcze nie:-D. Ale naprawde, tak ja pisza dziewczyny, nic sie nie martw, bo to zupelnie normalne!!! Moja pediatra zawsze mnie uspokajala i twierdzila, ze martwic sie zaczniemy, jak Marysia w wieku 15 miesiecy nadal bedzie bezzebna. Tak wiec luz - jak zapomnisz o temacie, to zobaczysz, ze sie szybko pojawia!

reklama
A ja sie chwale:)ze mojemu syneczkowi pojawily sie 2 gorne jedynki..narazie prawie nie widoczne ale wyczuwalne:):):):-)

Marysiu,nareszcie i ty dołączasz do grona ząbkowiczów!:-) Gratuluję ząbeczków,niech rosną zdrowe i białe!
Brianku dla ciebie tez duży buziak za nowe perełki!

Teraz moge pogratulowac zebatej Marysience!!! Kochana oby tak dalej, niech zebulki rosna zdrowe i lsniace!!!
Brianku da ciebie rowniez buzka za te dwa nowe kielki!!!

Marysiu GRATULUJEMY !!!
Brianku Gratulujemy kolejnych zabeczkow

A my...czekamy tak bym chciala zeby mogl juz cos gryzc a ni tylko mikkie jedzonko mu dawac:dry:

Adrian ma już 4 ząbki i dwójeczki górne zaczynają dawać o sobie znać opuchniętymi dziąsłami.
Czy wasze dzieci was gryzą bo mój to non stop mnie gryzie i się cieszy a to boliiiii jak nie wiem, pamiętam że Oliś też gryzł Olę teraz wiem co to jest.

Tasha, dzis Kaja mnie calowala po ramieniu a nagle jak sie przyssala i ukryzla tylko krew poplynela... potem mialam cale ramie obolale. Teraz mam siniec i 2 zeby.

reklama
Do góry