reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Ja ostatnio gdzies wyczytalam ,ze nadmiar fluoru odkalda sie w organizmie i jest bardzo szkodliwy ale ile to jest nadmiar nie mam pojecia
Zreszta my to chyba corega tabs bedziemy uzywac bo Witkowi to juz niedlugo sztuczna szczeke bede musiala kupic:-sorry:
Zreszta my to chyba corega tabs bedziemy uzywac bo Witkowi to juz niedlugo sztuczna szczeke bede musiala kupic:-sorry:
kwiatywewlosach
Mama lipcowa'06
Byłąm z Michasiem u stomatologa dziecięcego, bo miał problemy z wyjściem ząbka,stan zapalny się zrobił,ale to juz dawno za nami.Przy okazji pytałam o mycie ząbków.Pani stomatolog odradziła fluor tak ałym dzieciaczkom,podobno po drugim roku życia stosuje się dopiero past z fluorem.Poleciła nam natomiast pastę nenedetn-baby ,którą dzidzia moze bezkarnie połykać.
AneczkaK
mama bambulinkow
Och rany to nie jestesmy sami????:-):-):-)
Tak mi sie zdawalo ,ze wy tez czekaliscie na zeby ale nie bylo was troche i myslalam,ze juz wam wyrosly.Troche mnie to pociesza ale tak jak Ty juz nerwy mi puszczaja i grzebie godzinami w necie w poszukiwaniu odpowiedzi.Niestety ani ja ani maz nie mielismy problemow z wyzynaniem zebow wiec nie wiem skad to opoznione zabkowanie u Wicia.
Mam nadzieje,ze juz niedlugo dzieci nam nadgonia z uzebieniem
Tak mi sie zdawalo ,ze wy tez czekaliscie na zeby ale nie bylo was troche i myslalam,ze juz wam wyrosly.Troche mnie to pociesza ale tak jak Ty juz nerwy mi puszczaja i grzebie godzinami w necie w poszukiwaniu odpowiedzi.Niestety ani ja ani maz nie mielismy problemow z wyzynaniem zebow wiec nie wiem skad to opoznione zabkowanie u Wicia.
Mam nadzieje,ze juz niedlugo dzieci nam nadgonia z uzebieniem
Ila
Zaangażowana w BB
Aneczka dopiero teraz doczytałam, że już wcześniej pisałaś o tych ząbkach, a właściwie o ich braku. Wiem, że synek mojej sąsiadki też długo był bezzębny, dopiero jak skończył 14 miesięcy (o ile dobrze pamiętam) zaczęły mu się te ząbki wyrzynać. Trzymam kciuki za Twoje maleństwo
reklama
Aneczko, najgorsze jest to ze wlasnie nic nie mozna zrobic. A ja najbardziej boje sie tego, ze Mikiemu beda te zabki wszystkie naraz szly, bo on ma juz tak twarde dziasla, ze gryzie wszystko bez wiekszych problemow, czyli ze juz sa gotowe...moze sie przbic nie moga:-(Aneczko jak cos sie dowiesz to dsaj znac, prosze.
Podziel się: