reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Jak zwykle my z ząbkami na szarym końcu, mamy dopiero dwa (dolne jedyneczki) 13.10.2006 - pierwszy ząbek, 20.11.2006 - drugi ząbek....a gdzie tu cała reszta? :-p:tak:;-)

reklama
Kasiullko,napewno ząbki wyjdą,nie martw się!
Ja ostatnio nie zaglądałam do Oliwierkowej buzi a tu niespodzianka,nie wiem kiedy wyszły dolna czwórka i trójka,także została jedna dolna trójka do wyrżnięcia,piąteczki i po wszystkim ;-)

Kasilullka spoko u nas tez jest nie duzo lepiej;-) mamy dwie dolne jedyneczki a na gorze...:szok: lewa jedynke i prawa dwojke, idzie teraz lewa dwojka ale gdzie sie podziala prawa jedynka:szok::confused::sorry2:Jest wyraznie na nia miejsce ale nic tam nie widac narazie.Wyobrazcie sobie jak to smiesznie wyglada:confused::-D

Kasiulko i Aneczko - zebiska na pewno wyjda, tylko ze jak tak dlugo siedza to pewnie beda wychodzily po kilka sztuk naraz. Mojej kolezanki coreczce najpierw wyszly gorne dwojki a dopiero pozniej jedynki( ale wyszly:-)) i wygladala jak maly wampirek:tak:. A znowu u drugiej ale u synka do roczku byly 4 szt i pozniej wyskoczyly wszystkie ekspresem.

reklama
Hej hej meldujemy się z trzema ząbkami na posterunku...dziś właśnie znalazłam w buziuni Mikołajkowej trzeciego ząbka!! lewą górną jedyneczkę, prawą już widać, ale jeszcze się nie przebiła. :tak:

:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D:happy2::-D

Do góry