reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

reklama
HUUUUUUURRRRRRRAAAAAA!!!!!!!!!
Przebila sie dolna jedynka u Witusia.Nawet nie wiecie jak sie ciesze.Po tylu miesiacach czekania:-):-):-):-):-):-):-)

Aneczko nie wierze, ja wlasnie dzisiaj wyczulam u Mikolaja 2 dolne jedynki i w te pedy pisze na forum:-):-):-)Suuuuuuuuuuuuuuuper ze juz nie jestesmy bezzebni:tak::-)
Juz nawet kupila pepsi na wieczur, trzeba to opic co by sie zabki nie psuly malenstwu;-):-D

Dziweczyny gratulujemy Mikołajkowi i Witusiowi!!!! Oby tak dalej.

My mamy 3 zabki i wszystki 3 na dole. Ida nastepne az Kaji wyskoczyla goraczka 38 :(

Ale numer chlopcy sie chyba zmowili na ten dzien;-):-):-):-) Martag gratuluje!!!
Mam nadzieje, ze zabki beda faktycznie takie zdrowe jak mowia o pozno wyrastajacych zabkach;-)
Reszcie zyczymy kolejnych zabkow bez placzu i goraczek:tak:

Ale sie ucieszylam:-D:-D:-D!!! Poziom emocji, ktory towarzyszy mi podczas przebijania sie zabkow u dzieci, ktorych jeszcze nigdy nie widzialam live na oczy jest w miare kosmiczny:-):-D! Gratulacje dla dzielnych chlopakow!

Ja z kolei wyczailam dzisiaj u Maryski dwa zeby na gorze (u nas ida parami) i teraz mam zagwozdke, czy sa to dwojki, czy tez jedynki. Jezeli jedynki, to moja corka bedzie miala szpare miedzy zebami, w ktorej z latwoscia zmiesci sie jej kciuk:szok::tak:!

GRATULACJE DLA ZĄBKOWICZÓW:-):-)
U nas wysyp na całego a tak go bolą że nie da sobie sprawdzić dokładnie ile ma,od razu gryzie a przytym goraczka juz cały tydzień

reklama
U nas na gorze to jednak dwojki, a nie jedynki. I wiecie co, nakrecilam sie teraz jak cholera, ze Marysia nie bedzie miala jedynek, bo te powinny przeciez wyjsc pierwsze... Nie smiejcie sie ze mnie, wiem, ze to jakas kretynska koncepcja, ale jakos tak wyszlo:szok::baffled::eek:. Moja mama nie ma dwojek (jakis taki genetyczny zanik) i wmowilam sobie, ze Marysia bedzie miala podobnie, tylko z jedynkami. Wczesniej denerwowalam sie oczywiscie, ze albo wogole nie bedzie miala zebow, a potem, ze odziedziczy po babci brak dwojek, a teraz to... No dobra, juz wiecej o tym nie pisze, bo chyba sama widze, ze brakuje mi kilku szarych:zawstydzona/y::sorry2:.

Do góry