reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

A my dalej czekamy na zeby:confused::-( juz mnie to zaczyna wkurzac powoli bo wszyscy ciagle pytaja a ja juztrace cierpliwosc tlumaczeniem wszystkim ,ze musza wyjsc do roku:wściekła/y:

reklama
Kochane, nie zamartwiajcie sie tak!! Z tego wychodzi (jak wierzyc w przesady), ze wasze dzieci beda mialy najzdrowsze zabki i pozniej im na starosc wypadna!!!! Jedyne czego wam zycze, to zeby ten nagly wysyp zabkow nie byl bolesny dla waszych dzieciaczkow!!!!

A tym maluszkom, ktore maja juz zabki-sedecznie grtuluje!!!

u nas też oprócz języka w buzi nie ma nic... choc widząc zachowanie Adasia i jego spuchnięte dziąsła wyjdzie chyba 10 od razu:baffled:

U nas tez ani jednego zęba :) Za to marudna jes strasznie i do tego doszedl dzis katar i chrypa... oczywiscie w piatek popoludniu, przed dlugim weekendem, kiedy wszyscy lekarze na urlopie :/ no ale podobno katar i chrypa moge tez byc na zeby, wiec zobaczymy :)

Dyziu u nas to samo. Zęby nacierają juz od kilku dni ale coś powolutku:no: mała przegryzła już sobie dziąsłami dolną wargę (aż krew się polała):zawstydzona/y: napuchnięte ma i białe całe dolne dziąsło, nie da sobie nawet zajrzeć tylko jak się śmieje to podejrzę;-);-);-) i tak jak myslałam będzie szło kilka zębów na raz (co najmniej 4:-(-nie ma się dziwić że taka marudna, pewnie mocno ją to boli:no:) Właśnie zastanawiałam sie co ona taki dziwny ma głos:baffled: tak jakby chrypka właśnie:confused:, i katar jakiś się pojawił:eek: może faktycznie to na zęby???

reklama
Do góry