reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Gratulujemy wszystkim zebaczom:tak: u nas dalej cisza ale na razie nie ma sie co martwic no nie;-)
Wkurza mnie tylko to ciagle gadanie"jak to nie ma jeszcze zebow???" Ludzie to bywaja naprawdde wscibscy:tak:

reklama
Aneczko, nie denerwuj się tymi pytaniami, olej to, powiedz, że jak óźniej wyjda to na dłużej starczą he he

Gratuluje wszystkim zębaczom !
Moje maleństwo dołącza do waszego grona z jednym przebitym i z drugim przebijającym sie oby dwa na dole.

Ojej jak nas dawno tu nie było a jak się dzieciaczki pozmieniały.
Marcel ma już od m-ca aż 7 zębów:baffled:, 4 na górze i 3 na dole. Chyba to za bardzo nie jest normalne ale ma i już:-)

Adrianku,Nadusiu,brawo za dzielne znoszenie ząbkowania i za nwe zębolki!:-)
Dla Marcelka wyrazy uznania,już niezlemusi wszystko gryźć,pewnie już mu mozesz kotlety i kanapki dawać ewela?:-D ;-)

Oj tak Ola, jakby Marcel był jadkiem to może był i jadł kanapki i kotlety. A to niestety niejadek-tylko kaszki, flipsy i cynio, więc po co mu te zębulki?;-)
Ale jak ugryzie w palec jak chcę mu wyciągnąć np. kawałek jakiegoś obgryzionego liścia, to aż ślad zostaje a boli, że hej:):):-)

reklama
Do góry