reklama
M
megii*
Gość
Gratulujemy nowych ząbków.
Auuuu zgrzytanie , na samą myśl mnie zęby zaczynają boleć :-)
Michał 5-cio zębny - dolne jedynki, górne dwójki i lewa górna jedynka , jak się uśmiechnie od ucha do ucha to wygląda jak mały wampirek.
Auuuu zgrzytanie , na samą myśl mnie zęby zaczynają boleć :-)
Michał 5-cio zębny - dolne jedynki, górne dwójki i lewa górna jedynka , jak się uśmiechnie od ucha do ucha to wygląda jak mały wampirek.
No i jest druga górna jedyneczka...I już rozumiem o co chodziło Jagusi z tym zgrzytaniem...Brrrr...Aż czasem sama Nini smoka do buzi wpycham bo nie mogę tego słuchać...A ta mała zmorka się cieszy...
Kurcze,żeby nie zapeszyć co do dalszych ząbków ale jak na razie w porównaniu z niektórymi Szkrabami,Zuzia przechodzi ich wyrzynanie mega łagodnie...
Kurcze,żeby nie zapeszyć co do dalszych ząbków ale jak na razie w porównaniu z niektórymi Szkrabami,Zuzia przechodzi ich wyrzynanie mega łagodnie...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
U nas 4 ząbkii wyrzynanie trwa:-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Oliś jest 7- zębny,dzis przykukałam górną dwójkę,brakuje nam tylko dolnej do kompletu 4 na 4
reklama
A moja bezzębna maruda ma od dwóch dni gorączkę-39 stopni czy to może być na zęby? sama nie wiem bo kataru i kaszlu nie ma więc raczej nie jest chora a dziąsła ma gorące jak piec. Daję jej paracetamol i czekam.... jak pojadę na pogotowie to i tak mi pewnie nic nie powiedzą mądrego czemu te zęby tak długo nie mogą się przebić
Podziel się: