reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Gratulujemy wszystkich nowych ząbków:-D
U nas w buźce znajduje się ząbków 8.Smieszne bo takie niektóre krzywe:baffled: no i te przerwy:baffled: mam nadzieje że tak jej nie zostanie:eek:

reklama
Wow gratulacje dla zebatych dzieciaczkow!!!

Jagusiu, to zgrzytanie niebawem minie, Allanekowi przeszlo i to dosc szybko wiec sie nie martw!!!

Gratulujemy nowych ząbków.

Auuuu zgrzytanie , na samą myśl mnie zęby zaczynają boleć :-)

Michał 5-cio zębny - dolne jedynki, górne dwójki i lewa górna jedynka , jak się uśmiechnie od ucha do ucha to wygląda jak mały wampirek.

No i jest druga górna jedyneczka...I już rozumiem o co chodziło Jagusi z tym zgrzytaniem...Brrrr...Aż czasem sama Nini smoka do buzi wpycham bo nie mogę tego słuchać...A ta mała zmorka się cieszy...

Kurcze,żeby nie zapeszyć co do dalszych ząbków ale jak na razie w porównaniu z niektórymi Szkrabami,Zuzia przechodzi ich wyrzynanie mega łagodnie...

U nas 8 zabeczkow ale chyba to nie koniec bo Ola taka plaksiwa i marudna ze nie da sie wytrzymac..bidulka moja

A my osmiozebni po kolejnej przeplakanej nocy i paracetamolu wyrznely sie na dobre gorne jedynki. Jezu...ile zebow maja dzieci w komplecie...tak bym chciala wiedziec jak dlugo to jeszcze potrwa...

reklama
A moja bezzębna maruda ma od dwóch dni gorączkę-39 stopni:baffled::no: czy to może być na zęby? sama nie wiem bo kataru i kaszlu nie ma więc raczej nie jest chora a dziąsła ma gorące jak piec. Daję jej paracetamol i czekam.... jak pojadę na pogotowie to i tak mi pewnie nic nie powiedzą mądrego:confused: czemu te zęby tak długo nie mogą się przebić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry