reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

reklama
Gratulujemy nowych zabkow:)

A u nas kurcze jakies dziwne cuda. Wyszly dolne jedynki i u gory z prawej strony zabek ktory na pewno nie jest na miejscu jedynki, raczej dwojka, ale duzy.??????. Kurka wodna a moze jedynka tylko tak daleko??? Czy slyszalyscie zeby wychodzily najpierw dwojki?????

Kociu, u mnie też WOLNOOOO, a Kaja wscieka sie jak zły psiak! Gryzie wszystko i znow dałam jej żel a tak dawno temu go ostatnio dawałam.
Poza tym podobnie jak u Jagusi, coś na górze wychodzi ale z boku... dziwne, a może tak ma być? No zobaczymy... Póki co my powolutku i do przodu na razie od dłuższego czasu na 2-óch ząbkach idziemy ;o)

Gratuluje nowych ząbków!!!:happy: Jagusiu starszej córci tak wlaśnie wyszły ząbki...dolne jedynki,potem górne dwójki i wyglądała jak wampirek;-)

MichaBkowi,Zuzce,Olusi i wszystkim dzieciaczkom gratulujemy zabków!!!
Moj wampirek mimo ze mu sie wyrzenely dopiero co gorne jedynki to gryzie mnie!:-D :tak: Normalnie jak po mnie jezdzi to lapie w zeby moja bluzke,nos,policzek i z calej sily gryzie:szok: :szok: i nie wiem czy to z powodu swedzenia dziaselek czy ze zlosliwosci bo rechocze sie przy tym nieziemsko;-) :tak:

Jagusiu mojemu Tymkowi jak miał 7,5 miesiąca wyszły najpierw właśnie dwie górne dwójki, potem jedynki górne i dopiero jedynki dolne. Teraz ma 6 ząbków :tak:Z tym górnymi dwójkami wyglądał jak wampirek :-D

To i ja sie chwale...po dluzszej nieobecnosci(znowu net nam padl)..
Mojemu Briankowi dokladnie w 9 miesiecznice..czyli 3 dni temu..wyszedl pierwszy zabek..jedyneczka na dole:):):)i nastepnego dnia pokazal sie drugi obok:)ale sie cieszylam:)bo juz myslalam ze zoosatnie bezzebny::-) ..jak tylko beda bardziej widoczne wkleje Wam foteczki:)

reklama
Do góry