reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

no kurczę! u innych 6 zębolków a u nas nawet jednego! Gratulacje króliczkom!!!!
a my jacyś "zacofani" z Danonkiem, On nie ma zębów a ja @!

reklama
Kochane wielozebne dzieci!!! Gratulacje!!!! Oby wszystkim maluszkom wychodzily wszystkie perelki tak szybko, nagle i bezbolesnie!!!

A ja sie troche zmartwilam!!!! Moj Allanek zgrzyta swoimi 4 zabkami i boje sie ze sobie je jakos uszkodzi a do tego zauwazylam ze na gorze bedzie mial chyba szparke!!! Bidulek!!! Mam nadzieje ze jak wyjda gorne dwojki to mu sie to jakos wyrowna ale poki co sie na to nie zanosi!!!

Gratulacje dla wszystkich wielozębnych dzieciaczków...

U nas na razie tylko 2 na dole, ale coś się zaczyna dziać, bo Niunia strasznie marudzi i szoruje się po górnych dziąsłach...

Ewan nie martw się brakiem ząbków, lekarze mówią że im później tym lepiej (oczywiście w granicach normy)
Agata jasne że się zejdą a jak nie to przecież taka szparka :-D u facetów jest przecież sexi.

KRECIKU te szparki się schodzą, nie martw się na zapas! W miar pojawiania się ząbków, szparka zanika. A co do zgrzytania to też taki przejściowy okres - miałam to samo z Amcią.

A nam przebijają się w końcu górne jedynki. Są tuż tuż. Trochę przy tym marudzenia, ale myślę że przynajmniej jeden się dziś przebije.

Dzieki , troche mnie uspokoilyscie!!! Fajnie miec na forum takie mamy z doswiadczeniem jak ty Amko , albo Corsini czy Wiola!!!

KRECIKU po to tu jesteśmy - między innymi żeby sie wymieniać doświadczeniami.

reklama
Do góry