reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No Nadusia,to już prawdziwy króliczek z ciebie,super!:-)U nas przebily się na górze 2 zębole.No to mamy w sumie 4 Jeszcze nie widac ,wyczułam paluchem;-)
kwiatywewlosach
Mama lipcowa'06
Ogłaszam wszem i wobec, że mój Michałek jest ...pięciozębny. Prawa górna dwójka dzis się przebiła po kilku dniach płaczu, marudzenia, a nawet lekkiej gorączki.Czekamy na drugą, bo też tuz, tuż
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Gratulacje dla Michałka, za chwilkę będzie nas powalał hollywoodzkim, lśniącym bielą uśmiechem, a my pewnie dalej będziemy mieli bezzębną szczękę - skądindąd uroczą szczękę
Nadusia, też już może kotlety na obiad jeść...
CocuLusiu, nasze skarby są z tego samego dnia:-) Tyle że Twoja Jula troszkę starsza... parę godzin:-)
Nadusia, też już może kotlety na obiad jeść...
CocuLusiu, nasze skarby są z tego samego dnia:-) Tyle że Twoja Jula troszkę starsza... parę godzin:-)
M
megii*
Gość
Gratulacje, pięć ząbków , no no.
U nas wczoraj dzień mega marudzenia, gorączka 38 i aż lekki wodnisty katarek, noc taka sama. Dziąsełka są bardzo pulchniutkie i Misio stale języczkiem jeździ po nich więc myślę i mam nadzieję, że góra szybko się przebije bo najbardziej mi żal jak Michał tak strasznie cierpi.
U nas wczoraj dzień mega marudzenia, gorączka 38 i aż lekki wodnisty katarek, noc taka sama. Dziąsełka są bardzo pulchniutkie i Misio stale języczkiem jeździ po nich więc myślę i mam nadzieję, że góra szybko się przebije bo najbardziej mi żal jak Michał tak strasznie cierpi.
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
WOW!
Michałek pięciozębny i moja Olusia aż sześciozębna! :-)
GRATULACJE,tyle ząbków to już jest COŚ!
U nas dziś zauwazony 3ci zębol,dolna prawa dwójka:-) a miały być najpierw jedynki na górze ;-)
Michałek pięciozębny i moja Olusia aż sześciozębna! :-)
GRATULACJE,tyle ząbków to już jest COŚ!
U nas dziś zauwazony 3ci zębol,dolna prawa dwójka:-) a miały być najpierw jedynki na górze ;-)
Podziel się: