reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

My też gratulujemy Wszystkim Maluchom, które mają już ząbki.
Trzymajcie kciuku, my nadal czekamy :-)
Lusia i Julka

reklama
Oczywiscie ze trzymamy kciuki!!! Nie obejrzysz sie a zabki juz beda!!! Powodzenia!!!
Jak masz jakies pytania to wal smialo!!!

Buu a u nas zabkow jak nie bylo tak nie ma:-( ja juz bym chciala zeby cos mu wylazlo a tu nic sie chyba nie szykuje.No ale co tam dobrze ,ze jest zdrowy no nie? a na zebulinki poczekamy;-)

Ogłaszam wszem i wobec, że mój Michałek jest ...pięciozębny. Prawa górna dwójka dzis się przebiła :tak: po kilku dniach płaczu, marudzenia, a nawet lekkiej gorączki.Czekamy na drugą, bo też tuz, tuż:happy:

Gratulacje dla Michałka, za chwilkę będzie nas powalał hollywoodzkim, lśniącym bielą uśmiechem, a my pewnie dalej będziemy mieli bezzębną szczękę - skądindąd uroczą szczękę:-D

Nadusia, też już może kotlety na obiad jeść...

CocuLusiu, nasze skarby są z tego samego dnia:-) Tyle że Twoja Jula troszkę starsza... parę godzin:-)

Gratulacje, pięć ząbków , no no.

U nas wczoraj dzień mega marudzenia, gorączka 38 i aż lekki wodnisty katarek, noc taka sama. Dziąsełka są bardzo pulchniutkie i Misio stale języczkiem jeździ po nich więc myślę i mam nadzieję, że góra szybko się przebije bo najbardziej mi żal jak Michał tak strasznie cierpi.

A u nas wkoncu wyszly nie 3 a 4 zabki na raz...bylo troche lez i marudzenia ale ogolnie Ola zniosla to dzielniej niz pierwsze jedyneczki...wiec mam w domu malego 6 zebnego gryzonia:szok: :szok:

Wow! Zębów to już coś! :-)Ściskam Cię mocno Oleńko!
I gratulujemy wszystkich nowych ząbków! Teraz to już się nam naprawdę "posypią"!
My poprzestaliśmy na 2.

reklama
WOW!:szok:
Michałek pięciozębny i moja Olusia aż sześciozębna!:szok: :-)
GRATULACJE,tyle ząbków to już jest COŚ!:tak:
U nas dziś zauwazony 3ci zębol,dolna prawa dwójka:-) a miały być najpierw jedynki na górze:dry: ;-)

Do góry