reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

Dzisiaj Miki taki marudzący był, że dałam mu Nurofen, pomaga przy bólach związanych z ząbkowaniem i masowałam dziąsełka własnym paluchem przez tetrę, tak mu się to podobało, i przynajmniej na jakiś czas ucichł...Jak nie palcem masuje to smokiem...bo nie mogę już patrzeć jak jeździ sobie rączką, właściwie całą piąstką w buzi...;-) a co zębolków nie widać to nie widać, a ślina leci, cały czas ze śliniakiem na szyi jest, ale momentami mam wrażenie, że wiadro gdybym zawiesiła na szyje też co 5 minut musiałabym je wylewać.

reklama
Wiola - u nas tez jakby boczne wychodzily...to znaczy pogrubione dziaselka bo nic nie widac. Ale Julka jezdzi sobie wlasnie paluszkami gleboko po bokach. Nie wiem, moze nam najpierw boczne wyjda???

No dobrze...A jak już się wyrżnęły ząbki to potem jak szybko rosną?Bo u Zuzi jakby nie widać"postępów"...:-(

Rosną kociu,rosną...;-)
GRATULACJE DLA ZUZKI,oby ząbeczki rosły zdrowe i sliczne!

U nas tez zęby wyszły bez wiekszych problemów,oby tak dalej...slina w normie,nie zauwazyłam wzmozonej produkcji;-) tylko rączki non stop w buźce...

Wczoraj pisałam, że nic nie ma, a tu wieczorem smaruje dziąsełka, bo nie chciała ani jeść, ani pić, ani spać i czuje ostrą igiełkę na dole:-D Pierwsza jedyneczka wyszła:-)

Iza -
WIEEELKIE GRATULACJE dla kolejnego wampirka:)
I oby dalej wychodzily juz bezbolesnie i szybko.

PS: Ide przeszorowac paluszkami po dziaselkach Julinka...

My też gratulujemy!!!!!!!
U nas rośnie drugi ząbek więc będzie miała uzębienie jak narazie podobne do Krecikowego Allanka:-D :-D
A tak marginesie jak wszystkie zęby mają wychodzić z takim bólem to my chyba osiwiejemy:szok:

reklama
Kaju nie śmiej się ale jak ja dzis zobaczyłam ile mam siwuchów to zdebiałam :szok: :szok: Musze iść do fryzjera i zaraz coś z tym robić,bo jeszcze trochę i całkiem osiwieje:szok: :szok:

Do góry