reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

no a u mojego jest taka biała plamka, średnicy 1 mm ale na górze! nie wygląda to na pleśniawkę, jest białe jakby ząbek ale nie na środku dziąsełka tylko bardziej do środka, może to ząbek tylko jakiś krzywy!!!:szok: i do tego górny?!:szok: :szok:

reklama
Ewan...ja nie chce zapeszac...ale to chyba tOOOOOOOOOOOOOO. Ale nie panikuj jak pisze Kaja:), poczekaj az cos wyjdzie.

A ja dzis Julinkowi musialam znow viburcol zaaplikowac bo mi sie tak darla i policzki poryla paluszkami w poszukiwaniu zabkow. Jak tak dalej pojdzie to chyba sobie ten viburcol bede brac bo juz powoli wysiadam. Zebow nie ma, dziasla wygladaja jak u boksera po walce...dobrze ze mama jutro przyjezdza bo ja juz z mala wszystkie szafy pozwiedzalam a z domu nie wychodze bo cos kaszle a pojutrze szczepienie. A tak to Julinek bedzie mial od jutra nowa rozrywke w postaci babci.

EWAN ,jagusia chyba ma racje :-) :-) A u nas nic ,a jest coraz gorszy tak daje czadu .Bidulek tak go męczą dziąsełka że nie śpi do późna .Przedwczoraj o 23.00 a wczoraj około 22.00,naprawdę niedługo całkiem osiwieje:-D :-D

TO ja sie pochwale, że naszemu Kubusiowi w dniu babci przebiły sie dwa pierwsze zabki ! I wcale nie przypuszczałabym ze to juz (mimo twardych dziaselek) bo wcale nie marudzil ani nic :) Non stop zadowolony - to jest dopiero szczesliwy mały człowiek:)

no to Madziu Gratulacje dla Kubusia :happy: kolejne lipcowe ząbki brawo:-D móglby się Piotruś zarazić tym zadowoleniem bo marudzi chwilami że szok;-)

GRATULUJE nowym zębaczom,Nastusi i Kubusiowi!:-) Niech wam rosną ząbki śliczne i zdrowe!

U nas dwie jedynki coraz wieksze i ostrzejsze....a Oliwierek odkrył,że jak mocniej zacisnie dziąsełka na maminym palcu to ona glośniej piszczy:-D no i ma chłopak nową zabawę:torturowanie mamuski;-)

reklama
Do góry