no a u mojego jest taka biała plamka, średnicy 1 mm ale na górze! nie wygląda to na pleśniawkę, jest białe jakby ząbek ale nie na środku dziąsełka tylko bardziej do środka, może to ząbek tylko jakiś krzywy!!! i do tego górny?!
reklama
Ewan...ja nie chce zapeszac...ale to chyba tOOOOOOOOOOOOOO. Ale nie panikuj jak pisze Kaja, poczekaj az cos wyjdzie.
A ja dzis Julinkowi musialam znow viburcol zaaplikowac bo mi sie tak darla i policzki poryla paluszkami w poszukiwaniu zabkow. Jak tak dalej pojdzie to chyba sobie ten viburcol bede brac bo juz powoli wysiadam. Zebow nie ma, dziasla wygladaja jak u boksera po walce...dobrze ze mama jutro przyjezdza bo ja juz z mala wszystkie szafy pozwiedzalam a z domu nie wychodze bo cos kaszle a pojutrze szczepienie. A tak to Julinek bedzie mial od jutra nowa rozrywke w postaci babci.
A ja dzis Julinkowi musialam znow viburcol zaaplikowac bo mi sie tak darla i policzki poryla paluszkami w poszukiwaniu zabkow. Jak tak dalej pojdzie to chyba sobie ten viburcol bede brac bo juz powoli wysiadam. Zebow nie ma, dziasla wygladaja jak u boksera po walce...dobrze ze mama jutro przyjezdza bo ja juz z mala wszystkie szafy pozwiedzalam a z domu nie wychodze bo cos kaszle a pojutrze szczepienie. A tak to Julinek bedzie mial od jutra nowa rozrywke w postaci babci.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
EWAN ,jagusia chyba ma racje :-) :-) A u nas nic ,a jest coraz gorszy tak daje czadu .Bidulek tak go męczą dziąsełka że nie śpi do późna .Przedwczoraj o 23.00 a wczoraj około 22.00,naprawdę niedługo całkiem osiwieje
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Właśnie JAGUSIU" "SOBIE"
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
TO ja sie pochwale, że naszemu Kubusiowi w dniu babci przebiły sie dwa pierwsze zabki ! I wcale nie przypuszczałabym ze to juz (mimo twardych dziaselek) bo wcale nie marudzil ani nic Non stop zadowolony - to jest dopiero szczesliwy mały człowiek
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
GRATULUJE nowym zębaczom,Nastusi i Kubusiowi!:-) Niech wam rosną ząbki śliczne i zdrowe!
U nas dwie jedynki coraz wieksze i ostrzejsze....a Oliwierek odkrył,że jak mocniej zacisnie dziąsełka na maminym palcu to ona glośniej piszczy no i ma chłopak nową zabawę:torturowanie mamuski;-)
U nas dwie jedynki coraz wieksze i ostrzejsze....a Oliwierek odkrył,że jak mocniej zacisnie dziąsełka na maminym palcu to ona glośniej piszczy no i ma chłopak nową zabawę:torturowanie mamuski;-)
reklama
Podziel się: