reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

No to maly Elpisek tez zebaty, gratulacje i niech dalej zabkowanie bedzie powodem do usmiechu!!!
A my wczoraj mylismy pierwszy raz zabki z pasta!!! Malemu sie podobalo i mamie tez!!!! Czy wy tez juz myjecie waszym maluszkom pierwsze perelki???

reklama
Kreciku,a jaką pastą myjecie ząbki?Bo ja na razie tylko zwilżoną szczoteczką jeżdzę Małej po dziąsełkach i tych tyci tyci ząbkach...

Kociu to jest Elmex Kinder Zahnpasta, czyli pasta dla dzieci od pierwszego mlecznego zabka( tak jest bynajmniej na ulotce napisane)!

a ja słyszałam że nie powinno sie myc takim maluszkom ząbków pastą - dopiero po skończeniu roku-maluszek mógłby się zadławić,wystarczy sama zwilzona szczoteczka....

Olu tej pasty to jest tak minimalnie na tej szczoteczce, ze nic nie powinno sie stac, tym bardziej ze to jest pasta dla takich wlasnie malych smykow!!! Mam kolezanke w aptece i ona mi to polecila!!!

reklama
Mam takie pytanko,ile stopni macie w mieszkaniach w ciągu dnia i w ciągu nocy?Bo my na dzień mamy ustawiony piec na 22 stopnie a na noc na 19-nie wiem czy to nie za mało teraz gdy zima przyszła;-) Zwłaszcza to 19 w nocy-tym bardziej,że w sypialni mamy na pewno tylko około 18-do spania dla nas super ale dla Niuni???

Do góry