reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabkowanie czyli zeby, zabki, zabeczki!!!

No i na nas przyszla pora....narrszcie po 3nieprzespanych nocach,placzliwych dniach wyrznal nam sie jeden zabek...jest taki malusi ledwo widoczny znad dziaselka ale jaki ostry...hm mialam okazje poczuc na cycu.ihihihi....ale niestety placz sie niekonczy bo juz nastepny wychodzi ...i bidulka tak sie meczy nawet smoka doic niemoze a bez smoka nie ma spania....jak tylko nasz zabek urosnie wiekszy od razu wstawie fotke

reklama
gratuluje Iwonko!!!! mam nadzieje ze u nas tez na zeby te nocki-marudki, i ze juz niedługo bo zapominam jak sie nazywanm z niewyspania, moze juz tuz tuz przeciez nasze maluch rodzily sie w nieduzym odstepie z tego co pamietam:-)

Oleńko kochana,gratulacje ząbeczka,niech następne rosną bezbolesnie i aby były zdrowiutkie!
U nas obylo się bez płaczów,może tylko Oliwier był trochę bardziej marudny no i dostał małej infekcji z katarkem byc może właśnie od tych zębów,teraz tak mi wpadło na myśl,bo to było 1 dzień przed pojawieniem się ząbków...tez jeszcze są malusie,poczekamy narazie z foteczką;-)

reklama
moja Olusia tak wyła z wieczora i wierzgała ze juz nie wiem jak jej pomoc, podziwiam was bo jak wasze tak marudziły to mało narzekacie na forum, ja wymiekam. naczytałam sie o waszych ząbisiach i az mi sie przysniło ze mojej oli wylazły dwa kły hihiih.

Do góry