reklama
M
megii*
Gość
Hm ryk lwa, u nas ostatnio skamlenie pieska przez sen , o nocach już nie mówię bo nawet nie mam sił a w dzień dzrzemki po pół godziny i to większości przepłakusiane. A jak nie śpi to stale coś gryzie i czasami to aż się zatrzęsie, ale chyba już na dniach wyjdzie i to górna prawa jedynka bo tam jest największa wypukłość dziąsełka, takie napuchnięte. Oh jak mi żal jak patrzę na te męczarnie mojego synusia.
wczoraj rozmawiałam z koleżanką, jej synkowi dopiero w dniu skończenia 8 miesięcy wyszedł pierwszy ząbek mówiła że przez ostatnie 2 miesiące był taki marudny, że ona już przestała odróżniać noc od dnia, cały czas płakuniał i piszczał :-( mam nadzieję że my nie bedziemy tak długo czekali na ząbka
M
megii*
Gość
No u nas to już miesiąc trwa ale mam nadzieję, że już się kończy.
A do mojej szwagierki obie córy miały zęby dopiero po skończeniu roku ale podobno nie były tak mocno marudne.
A do mojej szwagierki obie córy miały zęby dopiero po skończeniu roku ale podobno nie były tak mocno marudne.
U nas trwa to juz od trzech miesiecy.
Bez skutktow w postaci zabkow natomiast z pogryzionymi paluchami, zadrapanymi skroniami (bo zawsze jakis milimetr paznokcia za dlugi), lapaniem sie za uszy no i maaaaaaaaaaaaaarudzeniem. Nawet na ostatnim plywaniu zamiast sie dziewczyna relaksowac, to przyssala sie do tatusiowej reki i tak na brzuchu sobie plywala. Na plecach natomiast ssala swoj nadgarstek.
Nic nie zwiastuje zebow w najblizszym czasie, bo rozpulchnione dziasla i inne objawy sa juz od dobrych dwoch miesiecy...
Bez skutktow w postaci zabkow natomiast z pogryzionymi paluchami, zadrapanymi skroniami (bo zawsze jakis milimetr paznokcia za dlugi), lapaniem sie za uszy no i maaaaaaaaaaaaaarudzeniem. Nawet na ostatnim plywaniu zamiast sie dziewczyna relaksowac, to przyssala sie do tatusiowej reki i tak na brzuchu sobie plywala. Na plecach natomiast ssala swoj nadgarstek.
Nic nie zwiastuje zebow w najblizszym czasie, bo rozpulchnione dziasla i inne objawy sa juz od dobrych dwoch miesiecy...
a ja musiałam dać małej Viburcol i zasnęła, tak ją męczyły te dziąsła i spać nie mogła że aż mi się szkoda zrobiło i dałam -choć z reguły wolę nie faszerować jej niczym:-( ale to tylko czopek więc się usprawiedliwiam
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Agutku marudzimy i to sporo ,ja też już nie mam sił do zębisków mojego u którego tylko cały czas wydaje się że to już na dniach ,ai u nas nie startują jedynki tylko boczne
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
dzis wyszla nam druga dolna jedynka czyli mam w domu malego kroliczka..i do tego kroliczka marude ktory niespi prawie nie je tylko placze ni i do tego doszla goraczka ale mam nadzieje ze to tylko od zabkow i zaden wirus nie dopald malej
reklama
Podziel się: