reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Pragnę oznajmić,ze dołączamy od wczoraj do grona ząbkowiczów!:-) :-)
Oliwierek ma dwie ostre jak igiełki jedyneczki na dole:-) Wczoraj ugryzł moją mamę w palec i tak się dowiedzieliśmy o ząbkach. Pierwsze koty za płoty...Podobno ten kto pierwszy zauwazy że dzidzia ma ząbki to kupuje dziecku prezent;-) Także u nas babcia musi się wywiązać...ale znając moją mamę to raczej prędzej ja coś małemu kupię niż ona

iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Super Ola ze macie juz pierwsze zabeczki za soba!!!!GRATULACJE od ciagle bezzebnego Brianka
mam nadzieje ze tez juz niedlugo pochwalimy sie kielkami!!!
I od nas gratulacje dla Olisia
Moj Mki juz chyba mysli ze zabkow nie bedzie mial, bo swietni sobie radzi dziaselkami, ostatnio gryzl rurke z nadzieniem, bo mu "madry" tatus dal, i kawalek jabluszka tez odgryzl, heh zadzi sobie chlopina jak moze;-)

Moj Mki juz chyba mysli ze zabkow nie bedzie mial, bo swietni sobie radzi dziaselkami, ostatnio gryzl rurke z nadzieniem, bo mu "madry" tatus dal, i kawalek jabluszka tez odgryzl, heh zadzi sobie chlopina jak moze;-)

reklama
agutek_76
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
Olis gratulacje od bezzebnej Olki, wy to macie dobrze, u nas od paru dni takie nieznossne dziecko ze matko swieta, spac za nic i sie wierci i sie kreci i wierzga nogami az mi czasem cierpliwosci brakuje. kiedy zobaczymy jakies pierwsze foty waszych perełeczek?
Podziel się: