reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Hehehehe Sumka kobito Tys to wyszukala dopiero...Tosz to jest tak brzydkie, ze az ladne!!!!:eek::-D

Mamoot no Wojtek to konkretnie widze leci z tymi zebami...Szybko chce byc 100% mezczyzna:-D

reklama
NO U MAXIKA ZABEK JUZ WYSZEDŁ,A ILE SIE PRZY TYM NACIERPIAŁ.WSZYSTKO ZACZEŁO SIE GDZIES TAK Z MIESIAC TEMU,BYŁ TAKI MARUDNY,Z DNIA NA DZIEN ZMIENIŁ SIE NIE DO POZNANIA ZE SPOKOJNEGO
MALUSZKA W URWISA .WTEDY NIE BRALISMY WOGOLE POD WAGE ZABKOWANA TYLKO ZACHODZILISMY DO GLOWY CO JEST TEGO POWODEM.MAM NADZIEJE ZE RESZTA ZABKOW WYCHODZIC BEDZIE JUZ SPOKOJNIEJ,BO JESLI NIE TO Z PORSPEKTYWY CZASU PATRZAC CZEKA NAS JAKIES PARE MIESIECY MAXIORA CIERPIEN,NIE MOWIAC JUZ O NASZYCH HA,HA.

KASIUDE-PEWNIE TO ZABKI,BOPRZECIEZ TO JUZ CZAS NA NIE,CHOCIAZ MOJA MARTYNKA DOSTALA PIERWSZEGO ZABKA JAK MIALA 9 MOIESIECY,ALE MOZE TO PRZEZ TO ZA URODZILA SIE W 7 MIESIACU.I ZEBOW TEZ NIE MA ZBYT MOCNYCH,WIEC NIE W KAZDYM WYPADKU SILNOSC ZEBOW ZALEZY OD CZASU W KTORYMWYSZLY.

Klaudce jak wychodziły zęby- to..mozna było sie domyślic, ze coś ją swedzi/przeszkadza/boli/denerwuje- bo robiła takie śmieszne minki- ustka w dziubek..i wypuszczała przy tym mocno powietrze z nosa- wyglądała jak wsciekły byk..:)- udało mi się uchwycic te minkę..jak tylko zrzucę foty do kompa- to pokazemy ciotką groźna Klaudzię;)

Ja wiem, że jestem nudna z tymi ząbkami, ale... dziś jest SIÓDMY.... Górna lewa jedynka.:-D
Normalnie gryzoń jeden.
Pati, jeśli rzeczywiście męskość jest zależna od ilości ząbków, to mam takiego faceta, że hej!;-)
Kasiu, postaram się zrobić fotkę, ale problem z tym, że tylko trzy ząbki są już duże. Dwa kolejne, to tylko ostre kreseczki, a te dwa najnowsze, to rożki przebite przez dziąsło. Czuć je wyraźnie pod palcem, ale na zdjęciu, to chyba nie wyjdą.

Wojtek i Maxik - gratulacje!!!!
ale ja bym męskości nie upatrywała w ilości zębów w paszczy !!!!!!!!!!!!
:-)
my ciągle bez zęboli

Sumka - alez się uśmiałam ...... poprawiłaś mi humoerk

No to klub bezzębowców i małoząbkowców kupować takie smoki a odrazu zęby będą i jak je łatwo sfotografować :-D :-D :-D :-D
Sumka dobre ..........:tak: A swoją drogą to naprawdę brzydkie łeeee:szok:ee
No i gratulacje dla następnych ząbkowców

reklama
Do góry