reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Klaudusia ma 4 ząbki i zgrzyta okropnie.
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa - czy Olka może dołączyć do klubu? Też ciągle bezzębna... Choć już chyba nie długo, bo już spore górki ma na dole i 3 noce z rzędu strasznie marudzi. Oby szybko poszło...
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
U nas od dłuższego już czasu napuchnięte dziąsełka w kilku miejscach, na dole (jak uda mi się wcisnąć palec do buźki) wyczuwam ząbki, ale na wierzchu jeszcze nic nie ma... Więc my też ciągle w klubie...
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Klaudusia nonstop grzebie w buzi i zajrzałam tam a tam nie 4 ząbki tylko 6 widać a 7 zaczyna kiełkować
a ja byłam wczoraj u lekarza i pytam przy okazji czy coś tam w tej buzi kiełkuje czy nie. A on mi na to że nic nie widać i dziąsła twarde,więc na razie chyba nic nie rośnie.
a co mają być miękkie??? i czemu ta moja córa tak marudzi, i wciąż grzebie w tej buźce????????????????????????
a co mają być miękkie??? i czemu ta moja córa tak marudzi, i wciąż grzebie w tej buźce????????????????????????
aniasorsha
No a my wystepujemy z klubu... Melduje poslusznie ze od wczoraj jestesmy posadaczkami dolnej jedynki
reklama
aniasorsha
bardzo dziękujemy jak tylko uda się udokumentować, to się wizualnie pochwalimy
Ale boje się, ze bedzie z tym trudno - pilnuje jak skarbu największego. Nawet zelem nie da posmarować
Ale boje się, ze bedzie z tym trudno - pilnuje jak skarbu największego. Nawet zelem nie da posmarować