reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Irmaa - czy Olka może dołączyć do klubu? Też ciągle bezzębna... Choć już chyba nie długo, bo już spore górki ma na dole i 3 noce z rzędu strasznie marudzi. Oby szybko poszło...

U nas od dłuższego już czasu napuchnięte dziąsełka w kilku miejscach, na dole (jak uda mi się wcisnąć palec do buźki) wyczuwam ząbki, ale na wierzchu jeszcze nic nie ma... Więc my też ciągle w klubie...

a ja byłam wczoraj u lekarza i pytam przy okazji czy coś tam w tej buzi kiełkuje czy nie. A on mi na to że nic nie widać i dziąsła twarde,więc na razie chyba nic nie rośnie.:baffled:
a co mają być miękkie???:confused: i czemu ta moja córa tak marudzi, i wciąż grzebie w tej buźce????????????????????????:confused::baffled:

reklama
bardzo dziękujemy :) jak tylko uda się udokumentować, to się wizualnie pochwalimy
Ale boje się, ze bedzie z tym trudno - pilnuje jak skarbu największego. Nawet zelem nie da posmarować :)

Do góry