Ptycha- TAK TRZYMAJ! piekny usmiech to podstawa:-)Jestesmy po przegladzie paszczy;-) Noemi ma piekne uzebienie...nic dodac,nic ujac...tylko tak trzymac :-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja mam parę zębów do leczenia dentysta się kłania nisko:-) ale może machnę w przyszłym tygodniu wszystko na raz:-)
Syla ja tez troche mam... juz widze ten rachunek...narazie dwa zeby ok 200 euro mnie wyszly-a jeszcze jeden nie jest dokonczony....
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja też się wybieram do dentysty... ale jakoś ciągle czasu brak, a mam kilka do naprawienia. Jawna niesprawiedliwość, bo mój małż ma jedną plombę, a ja w co drugim zębie, co chwilę coś.
Kasiu jak i u nas - ja i moja sis..ona jedna plombe..a ja regularnie latam zeby...ale dentysta powiedzial, ze dlatego, ze mam biale szkliwo/zabki:-)...sis tez, ale moje jasniejsze...a ponoc im jasniejsze tym bardziej podane na porochnice
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moj Adam ma tez ladne zeby i jak narazie jeden zab zalatany...adama babcia ma 80 lat i WSZYSTKIE swoje zeby....A ja mimo ,ze biale to kuzwa cale polatane...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
To ja zaprzeczam regule- właśnie moje nie są takie bielusieńkie. Ale u mnie zapewne mści się dzieciństwo- nikt mnie nie pilnował, czy umyłam porządnie zęby, więc majtnęłam dwa razy szczotką i po myciu, a jak już zmądrzałam i pojęłam, że trzeba, to już dużo było popsutych.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jaka pasta myjecie dzieciakom zęby?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A jaki to ma smak bo u nas nie moze byc miętowy