reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati super zdjęcia, Wojtek zdecydowanie mniej ssał piers ale to tak jest podobno to strasznie bolą te dziasełka no i ból nasila sie przy ssaniu:-) .
No a zreszta drogie mamy przecież nie tak dawno rosły nam zeby madrosci:-) i nie było to miłe a uczucie podobne;-)
teraz chyba doceniacie moje poswiecenie reporterskie aby uwiecznic pierwszy czerwcowy zabek?!!
No a zreszta drogie mamy przecież nie tak dawno rosły nam zeby madrosci:-) i nie było to miłe a uczucie podobne;-)
teraz chyba doceniacie moje poswiecenie reporterskie aby uwiecznic pierwszy czerwcowy zabek?!!
Sylwia ja jestem podziwiam szczerze ze sie udało ja chciałam dziś wam pokazac i pstrykałam 5 razy ale nic nie było widac bo albo zacisnała usteczka chociaż odchylałam palcem albo wystawiała języczek a na koniec rozpłakała mi sie nie wiem czy jej oczków nie naświetliłam biedactwo i zaraz zasneła
Mnie ostatnio Wojciaszek podgryza dziąsełkami (któraś z Was mnie już przestrzegała...). Najpierw, dopóki jet głodny to ciągnie pięknie, tak 5-7 min. A jak się naje, to tak sobie ciamka i ciągnie z zaciśniętymi dziąsełkami... brrrr.... co to będzie, jak się ząbki pojawią....
reklama