reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
my też mało ząbków - 4 raptem ale od paru dni dziasła juz bardzoi popucniete i dziś się juz budziła ze 4 razy a na pewno nic innego jej nie jest ( bo dwa dni temu miłam jazde w nocy ale to z innych przyczyn...opisze na innym wątku) . Takze chyba górne dwójki w natarciu i wyczułam ze czwórki też chyba atakują zeby sie nie okazało że wylezie kilka na raz :-:)-:)-( jestem cała zesrana bo pamietam jaki to był koszmar te górne jedynki brrrrr

No a u nas pojawił się sprawca całego "zamieszania" od 2 dni widać już górną jedyneczke ( jeszcze taką maciupką kropke ale już na wierzchu ) :-)
no i u nas też całe dziąełka popuchniete i zgróbiałe :-( ale nie jest najgorzej na dzień dzisiejszy :happy:

oj i nasz starszak zaniża średnią, ale wiecie co, mamy ciągle tylko dwie dolne jedyneczki, a młoda potrafi szczyrkać ząbkami, to chyba oznacza że coś nowego się wykluwa?

reklama
wszystkim małym zębaczom gratulujemy nowych perełek:tak::-D

i meldujemy że mamy 6 ząbka - górną dwójeczkę:-)

Do góry