reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

reklama
My po kontrolnej wizycie.Pani dr. twierdzi ze juz niebawem sie pojawi gorna,lewa jedynka:-) .Ale narazie dwie dolne jedyneczki:-)

z tymi zebami jest tak.. nam pani doktor od wrzesniamowia ze maja sie pojawic
mamy opuchniete dziaselka wsuwamy wrzytsko do buzi
slinimy sie i nic z tego jak bylo 2 zeby w sierpniu tak i jest.

Poruszam ten temat, bo jestem lekko zaniepokojona...moj synek ma 11 i poł miesiąca i ma dopiero 3 ząbki (dwa na dole i jeden na górze), jego mlodsi koledzy mają juz prawie cała szczękę! Jak to wyglada uzebienie waszych styczniowych dzidziusiów?

Moja Majka ma 6 ząbków i lada dzień wyjdą następne 2. Ale rozmawiałam z moją pediatrą i mówiła że to nie ma reguły, są dzieciaczki które mają rok i jeszcze ani jednego ząbka i to ponoć też jest normalne. Więc naprawdę nie masz się czym przejmować:tak: :tak: :tak:

reklama
no to u nas chyba najmniej jak na razie - tylko dwa na dole i opuchnięte dolne dziąsła - górne chyba się obraziły ;-) do tego od wczoraj gorączka powyżej 38 st. koszmar :eek:

Do góry