reklama
Mewa29
mama Adama
Aga- mam nadzieję ze Juliance szybko ta gorączka minie
Adasiowi bez żadnych sensacji wychodzą ząbki, pomarudzi troche ale w tej fazie jak z kości wychodzą, samo wyrzynanie nie do zauwazenia
dzis na huśtawce jak się śmiał zauwazylam nastęną czwórke wyrżniętą
czyli na roczek 10 zębolków ma
niestety nadal nie da sobie myć zębów
boję się ze próchnica go zje
Adasiowi bez żadnych sensacji wychodzą ząbki, pomarudzi troche ale w tej fazie jak z kości wychodzą, samo wyrzynanie nie do zauwazenia
dzis na huśtawce jak się śmiał zauwazylam nastęną czwórke wyrżniętą
czyli na roczek 10 zębolków ma
niestety nadal nie da sobie myć zębów
boję się ze próchnica go zje
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Mewa, wiesz co, to mycie ząbków kurczaczkom to raczej żeby nawyk wyrobić. Do rozwoju próchnicy przyczynia się nocne karmienie mlekiem i wszelkimi płynami z cukrem. Ja moją Natę b wcześniej przerzuciłam w nocy na samą wodę (nie pamietam dokładnie kiedy, ale chyba koło odstawienia od (.), karmiłam(.) do 20 mies), do dziś nie miała żadnego spotkania z wiertłem stomatologa.
_karincia_
Fanka BB :)
RATUNKU!!!
Ja chyba zwariuję od tych zębów
Na razie mamy 4 ale chyba kolejne nadchodzą bo ryk i marudzenie a do tego gorączka :--(
Już ledwo wytrzymuję bo sama ryczę bo nie wiem jak pomóc Małemu
Podaję Mu Ibufen D i troszkę pomaga i zbija gorączkę.
Najbardziej martwi mnie to że kompletnie spadł Mu apetyt i nic nie chce jeść :--(
Strasznie boję się że się odwodni :--(
Ja chyba zwariuję od tych zębów
Na razie mamy 4 ale chyba kolejne nadchodzą bo ryk i marudzenie a do tego gorączka :--(
Już ledwo wytrzymuję bo sama ryczę bo nie wiem jak pomóc Małemu
Podaję Mu Ibufen D i troszkę pomaga i zbija gorączkę.
Najbardziej martwi mnie to że kompletnie spadł Mu apetyt i nic nie chce jeść :--(
Strasznie boję się że się odwodni :--(
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Iwona, u mojej Naty zgrzytanie zębami było ZAWSZE objawem pasożytów..
Tylko tak mówię, mam nadzieję, że u Was tak nie będzie..
Tylko tak mówię, mam nadzieję, że u Was tak nie będzie..
MALINKA2109
Fanka BB :)
Iwonko Tomek też bardzo zgrzyta zębami a ja tego nie lubie ciarki mnie przechodza:/
Dziś wyczaiłam że przebiła się w końcu 2 dwójka i mam wampira w domu
Dziś wyczaiłam że przebiła się w końcu 2 dwójka i mam wampira w domu
Mewa29
mama Adama
a Adaś miał epizod zgrzytania jak wyszły górne i miał o co zgrzytać a teraz spokój - przyzwyczaił się
obecnie czwórki bada sobie językiem a mnie się wydaje ze dorwał jakis paproch i probuje mu wyciągnąć
obecnie czwórki bada sobie językiem a mnie się wydaje ze dorwał jakis paproch i probuje mu wyciągnąć
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Jezu, jak mam dość ząbkowania u Frania.. Ale górna jedynka prawie przebita. Wydaje mi się ze idą mu na raz i górne 1 i dolne 2, albo i cała szczęko bo dziąsła jak banie. Codziennie paracetamol na zmiane z ibum, u Was też tak?
reklama
Podziel się: