reklama
Słuchajcie ja mam pytanie takie - kiedy wychodzą te następne zęby od kłów zaczynając? Moja ma po cztery na górze i na dole, czyli jedynki i dwójki. A kiedy reszta?
Młoda zaczęła się znów ślinić, zagryzać i pakować do buzi wszystko. I zagryza np. butelkę tak śmiesznie bokiem. jakby ja swędziało.
Młoda zaczęła się znów ślinić, zagryzać i pakować do buzi wszystko. I zagryza np. butelkę tak śmiesznie bokiem. jakby ja swędziało.
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
no bo teraz to chyba teoretycznie czwórki jej powinny wychodzić tak mi się wydaje ale w razie co prosze o poprawe:-)
Mewa29
mama Adama
no chyba nie ma reguly
ja sie spodziewalam dolnych trojek a wyszla gorna prawa czworka, a długi ząbek ze ho ho
ja sie spodziewalam dolnych trojek a wyszla gorna prawa czworka, a długi ząbek ze ho ho
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
No bo teoretycznie powinny ząbki się wyrzynać w kolejości 1-2-4-3-5
no ale jak to wiadomo różnie bywa:-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
u nas po dluzszym oczekiwaniu mamy 2 gorna prawa bedzie ciekawie wygladac jak wampirek bo jedynek nie matylko dwie 1 na dole
u nas po dluzszym oczekiwaniu mamy 2 gorna prawa bedzie ciekawie wygladac jak wampirek bo jedynek nie matylko dwie 1 na dole
Aga to podobnie jak u Nas :-) sa dwie dolne 1 ale gornych nie ma,na gorze jest tylko lewa 2 ...
izabela...
Fanka BB :)
mi lekarka powiedziała co do wyrzynania się zębów, że duży wpływ na to ma genetykaNo bo teoretycznie powinny ząbki się wyrzynać w kolejości 1-2-4-3-5
basia1807
mama trzech skarbów
mojej jak sie wyklul jeden tak cisza
ale siostre w tylek juz probuje ugryzc
a ostre to ma jak nie wiem
ale siostre w tylek juz probuje ugryzc
a ostre to ma jak nie wiem
reklama
andariel
mama super dwójki :]
mamy górną prawa jedyneczkę a lewa tuż tuż...
Podziel się: