gratulacje dla wszystkich nowych zęboli....my mamy 11 i 3 w natarciu- zwariował zupełnie ten mój synuś....i my wariujemy bo kłów to sie jescze totalnie nie spodziewałam a dają one popalić baaardzo-one chyba właśnie jakieś połączenia z nerwem ocznym mają - tzn gdzieś tak uciskają
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
U nas też masakra. Od 3 mies słyszę, że zeby małemu idą, przy okazji każdej wizyty lek, że dziąsła taaaak nabrzmiałe, że chwila moment i.. i guzik Codziennie paracetamol w doopcie inaczej masakra I też mam wrażenie że najbardziej dają popalic nie 1 górne a 2 lub 3
andariel
mama super dwójki :]
u nas to samo - na każdej wizycie słyszę, że "oj, idą idą idą!" a potem mijają długie tygodnie i NIC; a jak się w końcu pojawiają, to bez większych akcji; gorzej jest podczas tych tygodni oczekiwania;
basia1807
mama trzech skarbów
mojej dziuni wychodzi druga jedynka
ale marudna za wsze czasy(((
ale marudna za wsze czasy(((
basia1807
mama trzech skarbów
moja teraz miala ale tylko trzy dni i wiecej jak 38,5 nie miala
ale nie wiem jak inne dzieci
ale nie wiem jak inne dzieci
reklama
Juz po prostu nie wiem co robić, biegam z nią co dziennie do lekarza... w piątek byłsmy u pediatry i laryngologa i wszystko jest ok oprócz jakis bakterii w nosie i alergicznego nieżytu nosa.... a wczoraj wieczorem temp. 38,5 a dziś 37,6 i ciągle pcha łapki do buzi, gryzie swoje paluszki i co tylko może to myslę, że to może od zębów
Podziel się: