reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Mamy kolejnego ząbka.A następny w natarciu...
ooo widze że zębiska się rwią aż na świat:-)to dobrze, tylko żeby jak najmneij bolało
U nas tak jak było 6 tak jest. Tylko pare dni temu zauważyłam ze jedyneczke ma moja uszczerbioną - nieźle!!:--DTo bedzie teraz jak prawdziwa łobuziara wyglądać. Wydaje mi się że sobie uszczerbiła jak byliśmy na wyjeździe u pradziadków i tam się garnkami i patelniami bawiła
U nas tak jak było 6 tak jest. Tylko pare dni temu zauważyłam ze jedyneczke ma moja uszczerbioną - nieźle!!:--DTo bedzie teraz jak prawdziwa łobuziara wyglądać. Wydaje mi się że sobie uszczerbiła jak byliśmy na wyjeździe u pradziadków i tam się garnkami i patelniami bawiła
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Rubi to teraz najgorsze idą, te górne, no u nas masakra, życzę żeby MOnia bezproblemowo przeszła.
My w weekend dostrzegliśmy drugą jedynkę i teraz panna jeszcze piękniej zgrzyta zębami. Normalnie nie mogę tego słuchać wrrr
My w weekend dostrzegliśmy drugą jedynkę i teraz panna jeszcze piękniej zgrzyta zębami. Normalnie nie mogę tego słuchać wrrr
miranda
Fanka BB :)
U nas też wyżyna się górna jedynka, maruda z Jagody jest straszna. I oczywiście katarek znowu jednak był na ząbki.
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
U nas też leci druga górna jedynka. Już od jakiegos czasu ją widać ale dalej się nie przebiła, no i ma młoda tak spuchnięte dziąsło, że musiałyśmy tymczasowo odstawić mycie zębów bo był ryk już przy wkładaniu szczoteczki:-(
A czy u was te górne jedynki też tak długo wychodziły i rosły?? Bo nie dość, że strasznie długo jej się przebijają to ta która się już przebiła to rośnie strasznniiieeee powoli...jakoś te dolne szybciej urosły:-)
A czy u was te górne jedynki też tak długo wychodziły i rosły?? Bo nie dość, że strasznie długo jej się przebijają to ta która się już przebiła to rośnie strasznniiieeee powoli...jakoś te dolne szybciej urosły:-)
basia1807
mama trzech skarbów
a my dalej scerbatki
nie wiem kiedy jej to wyjdzie
nie wiem kiedy jej to wyjdzie
reklama
Podziel się: