reklama
Orzech
Fanka BB :)
iwonka2006 to u Was kompletny ewenement, bo kly w szczece wychodza po 18-tym miesiacu normalnie, czyli zeby az rok wczesniej to wyjatek niesamowity, ale gratuluje
Syla i Doxa maja racje, im pozniej tym mocniejsze beda....tym dluzej beda trzymaly miejsce dla stalych zabkow, tym mniejsze ryzyko wad zgryzu i oczywiscie tym mocniejsze beda i zeby mleczne i stale
wiec niech sie absolutnie nie martwia te mamuski, u ktorych jeszcze nie ma malutkich zabkow
u nas tez jeszcze nic nie widac :laugh:
ja mialam pierwszego zeba majac 10 mieisecy
Syla i Doxa maja racje, im pozniej tym mocniejsze beda....tym dluzej beda trzymaly miejsce dla stalych zabkow, tym mniejsze ryzyko wad zgryzu i oczywiscie tym mocniejsze beda i zeby mleczne i stale
wiec niech sie absolutnie nie martwia te mamuski, u ktorych jeszcze nie ma malutkich zabkow
u nas tez jeszcze nic nie widac :laugh:
ja mialam pierwszego zeba majac 10 mieisecy
Doxa
Orzech pisze:Syla i Doxa maja racje, im pozniej tym mocniejsze beda....tym dluzej beda trzymaly miejsce dla stalych zabkow, tym mniejsze ryzyko wad zgryzu i oczywiscie tym mocniejsze beda i zeby mleczne i stale
Oj jak dobrze to usłyszeć tzn. przeczytać. Orzeszku dzięki!!! :-*
*syla*
kobieta pracująca...
Będziesz miała synia z pięknym zgryzem
Nie wiem czy to prawda z tymi zębami, że im później tym mocniejsze, chyba że się o nie dba, bo ja miałam pierwsze żęby w wieku 4 mies i mam w dalszym ciągu i w dodatku najmocniejsze i inajzdrowsze z całej rodzinki, a mój mąż najpierw zaczął chodzić a dopiero potem pokazały się u niego zęby i niestety ma straszne problemy z nimi: łamią mu się i pękają to wzdłóż to w poprzek w życiu nie widziałam gorszych zębów, ale może to jest też dlatego,że bardzo boi się dentysty.
Mam nadzieję że Nika nie ma zębów po tacie i jego rodzinie, bo będzie siedziała ciągle u stomatologa
Mam nadzieję że Nika nie ma zębów po tacie i jego rodzinie, bo będzie siedziała ciągle u stomatologa
Orzech
ilonak pisze:w życiu nie widziałam gorszych zębów, ale może to jest też dlatego,że bardzo boi się dentysty.
mysle, ze dlatego
reklama
no to pięknie - u nas wychodzą właśnie cztery zębole (górne dwójki już dobrze widać, teraz wyżynają się górne jedynki :) - czyli Igo będzie miał niedługo 6 zębów - jeżeli to prawda z tym wczesnym ząbkowaniem i jakością zębów no to mamy przesr.......
Podziel się: