reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

u mnie viburcol leży w szafie na wszelki wypadek. Natalia kilka razy tarła nerwowo po dziąsłach, ale to jakies pojedyńcze dni były, juz od dawna spokój, zębów brak, chyba, bo ja jej w paszczę nie zagladam ;)

reklama
pewnie pewnego dnia jak zajrzysz to się zdziwisz ze już są ;) u nas tak było. za to te górne... coś okropnego :( dobrze ze choć nocki spokojne (odpukać!)

wlasnie obstukalismy lyzeczka paszcze Antoniny... na dole 2 zeby, u gory 3! do kompletu jedynek i dwojek brakuje nam lewej gornej jedynki. a ten zabek czy co to tam wyszlo nie na swoim miejscu sie cofa - SUPER ;D ;D ;D gora jestem zaskoczona, dol to obserwowalam, ale nie sadzilam, ze gora tez od razu sie ruszy, a tu prosze :)

dochodza mnie sluchy, ze Toska probuje raczkowac w kapieli ::)

my do dnia dzisiejszego mielismy juz 6 zabkow ;Da dzis niespodziewanie wyszedl nam 7 na dole a myslam ze na nastepne poczekamy troszke,dobrze ze maly niemarudzi,tylko przy jednym gornym troszke marudzil ale to tylko troszke;)szkoda ze niewsytzkie maluszki przechodza to spokojnie :)

Orzeszku pewnie już gdzieś pisałyście o pielęgnacji ząbków ale ja mam bycze zaległości :-[ mogłabyś mi powiedzieć czy myć te malutkie ząbeczki, czym?

reklama
pewnie chodzi o dentinox... :)
ja kiedy go kupowalam podalam fermaceutce kartke i powiedzialam, ze "to" chce... nazwy lekow mnie dobijaja... ;)

Do góry