reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

reklama
Kaja u nas też ledwo widać te ząbki ale stuka i ja je czuję pod palcami więc już są teraz tylko muszą do końca urosnąć:-p:-D
No Szymciu szalejesz!gratki!:-)

melduję że u nas dziąsła spuchnięte aż młoda mlka wieczorem pić nie chciała...szok:szok::szok::szok: taki wrzask był. Dałam ibufen i jakoś poszło:tak:
Głupie pytanie, wiem...ile to czasu od takich spuchniętych dziąsełek do zabka na wierzchu??

Post, różnie bardzo, ale raczej ze 2 tygodnie trzeba liczyć. Z tym, że u Florki to było tak, że spuchnięte dziąsła i marudy trwały chwilę, potem trochę spokoju i potem z powrotem marudy już na samo przebijanie się zębów.

Post, różnie bardzo, ale raczej ze 2 tygodnie trzeba liczyć. Z tym, że u Florki to było tak, że spuchnięte dziąsła i marudy trwały chwilę, potem trochę spokoju i potem z powrotem marudy już na samo przebijanie się zębów.

U nas tak samo, zęby szły takimi falami chyba z miesiąc:baffled:u nas nocki nadal nie za fajne ale ja nie widzę opuchniętych dziąseł, chociaż Kuba nie da się dotknąć w miejscu gónych jedynek:no:
Post oby ząbki wyszły szybciutko!

no oby oby ale jak narazie luz po wczorajszym incydencie dzisiaj grzecznie choć widać że ją drażnią te dziąsła. Na wieczór żel zakupiony:tak::tak::tak: to będziem smarować ;-)

Dziewczyny, możecie jeszcze dawać marchewkę do gryzienia, albo te zmrożone żelowe gryzaczki - Florcia ich nie chciała, ale wiem, ze niektórym dzieciakom bardzo pomagają.

reklama
ha spróbuję z marchewką, ja daję chrupaski... Jak daję gryzaczki to mloda patrzy na mnie z lekkim zdziwkiem i z błogością ładuje skarpetę w buzię a gryzak zostaje rzucony gdzieś w dal:-):tak::-D:-D:-D

Do góry