reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Irtasia Emilka miała dolne jedynki wyrywane obydwie na raz nic ją nie bolało ale musiała bo z tyłu wychodziły juz jedynki stałe a te wypaść nie chciały

ogólnie nie ma juz 2 czwórek wykruszyły się zostały korzenie i ma dolne szóstki

Susu Emilka ma też krzywą jedynkę dolną wychodzi bokiem :baffled:

reklama
Oj, to problem z tymi krzywymi ząbami :baffled: Ciekawe jak Oliwce będą wychodzić :confused:
Narazie to jeszcze do tego daleko chyba, lekko ruszają jej się obie dolne jedynki i jeszcze mniej górne. Szóstek też ani widu ani słychu, tylko dziąsła ma bardzo obrzęknięte w miejscu gdzie mają wyjść.

kolejna wizyta u lekarza ...tym razem z Emi....na szczescie okazalo sie ze dwie dolne jedyneczki ida ze hoho:sorry:OBY WYSZLY JAK NAJSZYBCIEJ BO MECZY SIE BIDULKA NIEMILOSIERNIE:angry:

U nas też jeszcze mleczaki się dzielnie trzymają i żadnych ubytków, więc bardzo się cieszę:tak: Mam nadzieję, że zęby stałe będą wychodziły prosto, a jak nie to od razu tego przypiluje, bo sama mam krzywe i żałuje bardzo, że moi rodzice to zaniedbali:sorry2: Niby teraz też mogłabym sobie założyć aparat, ale koszt 3tys. euro, to jeszcze trochę za dużo jak dla mnie:sorry2:

OOOo...no róznie z tymi zębolami jak widze

U nas juz od 3-4 miesięcy mamy stałe dolne jedynki i od ponad miesiąca jesteśmy bez górnych jedynek i dolne dwójki się ruszają...Ubytków na szczęście żadnych jeszcze nie ma..
A 6 mamy wszystkie, jedna trochę dokuczała Filipowi jak rosła, na dole...myśleliśmy, ze go ucho boli, a to ząb go tak męczył z wyjściem

Hej! Wieki tu nie zaglądałam.
U Daniela 3 szóstki i rusza się dolna jedynka. :-)
Mysia dzięki Tobie mnie olśniło. Daniel też skarżył się, że4 go ucho boli, ale to były jakieś jednorazowe sytuacje i jakoś do głowy mi nie przyszło, żeby powiązać to z wyrastającymi szóstkami.

Emilce w końcu wypadły te dolne dwójki jedna jakieś 3 dni temu druga dziś ale górne jedynki też się ruszają ale na razie bardzo delikatnie :tak:

reklama
Do góry