reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
Agusia to wyszedl już popsuty ?
Emilka na razie mleczaki ma wykruszyła się czwórka do zera korzeń tylko został ale narzeka na ucho czasem i cos dziąsła mi wyglądają na takie że będzie coś wychodzić ale sama nie wiem bo niby dziąsła ją nie bolą :no:

Agusia to wyszedl już popsuty ?
no raczej nie .....dowiedziałam sie o istnieniu 6-tek stałych u stomatologa jak zrobił oczy (to ile ona ma lat:szok:......no czasem sie zdaza ze tak wczesnie)

jedna szóstka ma jeszcze kapturek w postaci dziasła i bedzie trzeba usunac za jakis czas piątke mleczna bo nie ma miejsca w dziasle

No Sarcia, to faktycznie szybko ma te szóstki :szok::tak: Oliwka ma jeszcze wszystkie mleczaki, jedna jedyna ledwo ledwo się jej rusza, ale to chyba przez to jej częste sprawdzanie czy wreszcie czas na Wróżkę - Zębuszkę ;-):-D

ja myślałam ze one wychodza na 6 lat ? Emilce chyba jednak nie wychodza za to Dominikowi piątki i narzeka że go goli :baffled:
a wczoraj Emilka dostała strzała od Dominika w zęby już się smiałam że prędzej jej Dominik wybije niż same wypadną

Kasiad Emilka też czeka i co chwile sprawdza czy nie wypadły i ruszają sie mocno nawet pytała się wczoraj czy jak będzie jadła i przypadkiem połknie to czy wróżka do niej przyjdzie bo nie będzie miała ząbka żeby pod poduszkę schować :-D dzieciaki są niemożliwe

Kurcze, fajnie, ze mój Filip nie jest pierwszy któremu wypadły zęby, bo juz myślałam, ze tak szybko mu poszło...ale on miał 2 miesiace temu wybite przez kolegów, trochę sie ruszały, ale było później ok...teraz w piątek i niedziele te dwie dolne ledynki wypadły...i tai dumny chodzi..pod lewą ewidentnie widać nowy ząbek..

reklama
Sarcia idzie jak burza :)

Emilce dziś wyrwali 2 dolne jedynki 1 ząb juz 1mm wychodził za tą jedną jedynką co wypaść nie chciała drugi ciut mniejszy i ortodonta kazała wyrwać te ruszające się tak wiec czeka na zębową wróżkę i z wrażenia zasnąć nie mogła :-D

Do góry