reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

-2 jedynki górne
;-)
sara dostała znieczulenie w zastrzyku przy naparwie szósteczki .....reakcja alergiczna....spuchnieta buzia,polik,powieki...zwalnienie z pracy..na cito lekarz..do tego pogryziony polik...stan zapalny...ech :-:)-:)-:)-(
do dup...z tym wszystkim ...mam dość .....................w dosrosłym zyciu nie moze miec znieczuleń:-:)-:)-(

reklama
Agusia dopiero przeczytałam to masakra z tą alergią :-( biedna Sarcia

Emilce będą wychodzić szóstki bo byłam z nią teraz u dentysty i na dole spuchnięte dziąsło nie wiem jak się pomieszczą bo już jedynki jej krzywo wychodzą muszę się umówić do ortodonty na listopad- grudzień co pół roku trzeba się pojawić żeby dostać dopłatę do aparatu bo już chodzimy żeby potem nie czekać :no: nie byłam z nią 5 miesięcy u dentysty i ma 3 zęby do zrobienia teraz przez kolejne 5 tygodni co tydzień do dentysty bo ma smarowane zęby jakimś preparatem żeby się tak nie psuły za to robią się lekko brązowe :baffled: nie ciekawie to wygląda ale co zrobić

Emilka ma 2 dolne szóstki :tak: ostatnio bylismy na wyrwaniu połowy czwórki resztę zostawiła dentystka by trzymało miejsce

No ładnie, ładnie...u JUlci nadal wszystkie mleczaki....nawet nie drgna:-)

Agusia widzę, że bedzie trzeci Bąbelek dlaczego nic sie nie chwalisz??:-)GRATULACJE!!!!

No ładnie, ładnie...u JUlci nadal wszystkie mleczaki....nawet nie drgna:-)

Agusia widzę, że bedzie trzeci Bąbelek dlaczego nic sie nie chwalisz??:-)GRATULACJE!!!!

:-D:-D:-D :-Dnie u mnie u mojej siorki :)..mnie jeszcze tak nie :ninja2::wink:
Nuśka jestem miesiac po operacji tarczycy i nawet bym nie mogła;-)

Gratki dla Emilki

Ja musze wybrac sie po aparat dla małej bo ma tak mała szczeke a te stałe to jakies wielkoludy wychodza

Ostatnia edycja:
Agusia ja się domyśliłam że siostry pewnie :)

ja chodzę już od jakiegoś czasu do ortodonty z Emilką juz jej jedynki idą krzywo jedna do środka druga na zewnątrz i kazali mi podpisac że będe chodzic co pół roku ale jak dzwoniłam w październiku to juz terminu do końca roku nie ma a mija nam pół roku w grudniu ... teraz zadzwonię w styczniu bo tak kazali dzwonić i będę mieć na kwiecień jak dobrze pójdzie a jak nie będe co pół roku to dofinansowania do aparatu nie dostanę :cool:

U Jenni zabki ani nie drgnely nawet te dwa zabki co sobie uszkodzila jak miala chyba z 1,5 roku to jeden jej sie chwieje delikatnie do dzis ale niewypadnie a drugi to pruchnisa oblecial i trzeba wyrwac buuuuu.

reklama
laila ma wszystkie 4 stale szostki,i 2 stale jedynki dolne (wyszly w polowie,w tym jedna bardzo krzywa,poprzeczna wlasciwie:baffled:

Do góry