reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
A u nas w dalszym ciągu 5 zabków tylko zastanawia mnie jedno, Zosia od 3 dni ma straszne rumieńce na policzkach w czwartek miala stan podgorączkowy i była troszke marudna wczoraj też była marudna czyzby te rumieńce to od ząbków?
Czy jakies uczulenie?

Konrad tez mial przez caly poniedzialek takie rumience,wczoraj i dzis tez mu sie pokazaly...:sorry2:.Myslalam,ze go cos bierze,ale byly zimne.nie mam pojecia od czego:no:

Gratulujemy Jenni zabka!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

GRATULACJE DLA ANOSIA, NO I OCZYWISCIE DLA JENNI ZE WKONCU DOCZEKALA SIE ZEBOLKA....:tak::tak::tak::-):-):-)

u nas nadal nic:-(...................<ale moze juz niedlugo bo cosik jakby sie w tym kierunku ruszalo:-p;-)>

Konrad tez mial przez caly poniedzialek takie rumience,wczoraj i dzis tez mu sie pokazaly...:sorry2:.Myslalam,ze go cos bierze,ale byly zimne.nie mam pojecia od czego:no:

Gratulujemy Jenni zabka!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

Tycia
jak zimne rumience to na[ewno od ząbków ...Zosia znowu ma dzis takie i jest strasznie marudna

Zastanawiam sie czy to nie od wychodzenia na dwor?niczm mu nie smarowalam policzkow,ale doslownie tylko z domu do samochodu i z powrotem....Nie wiem...:no:

reklama
Zastanawiam sie czy to nie od wychodzenia na dwor?niczm mu nie smarowalam policzkow,ale doslownie tylko z domu do samochodu i z powrotem....Nie wiem...:no:
Moze byc od dworu..ja jak szybko przenosiłam małego do auta i nie smarowałam, to miał rumiane poliki...ale jak smaruje teraz nawet na chwilkę to jest oki

Do góry