reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Oj prywatnie to nawet niewiem gdzie :confused: bo tu nie ma przychodni
a np moj ginekolog przyjmuje tez prywatnie ale bieze najmniej 150 euro za wizyte:baffled: takze nawet nie chce wiedziec ile by rentgen kosztowal:baffled:

reklama
Irtasia, dowiedz się o ten rentgen, to może jednak znajdziesz jakieś ogłoszenie. Przecież U nas ginekolog za wizytę bierze ok. 100. Natomiast rentgen zębów kosztuje grosze. Ok. 10 zł.

aga-pg bo w lipcu Jacki bedzie miala 8 lat i chyba dlatego bo do tego wieku powinny wyjsc tylko dlaczego niemoga teraz zrobic trg i by juz bylo wszystko jasne czy sa zawiazki czy nie :-(
Ryczec mi sie chce jak mi Jacki chodzi i sie pyta czy bedzie miala zabki:-( a jak znajomy sie chwalil sztuczna szczeka to ona sie poplakala i powiedziala ze tez chce i jak tu nie ryczec no:-(

Gratulujemy nowych ząbków :tak:

U nas nadal tylko dolne dwie jedynki, 4 górne ząbki widoczne są pod dziąsłem już od dłuższego czasu, ale narazie widocznie nie mają ochoty się przebić.

Irtasia, a nie możesz zrobić rentgena prywatnie :confused: To chyba nie jest aż takie kosztowne, a spokojna już być była...

aga-pg bo w lipcu Jacki bedzie miala 8 lat i chyba dlatego bo do tego wieku powinny wyjsc tylko dlaczego niemoga teraz zrobic trg i by juz bylo wszystko jasne czy sa zawiazki czy nie :-(
Ryczec mi sie chce jak mi Jacki chodzi i sie pyta czy bedzie miala zabki:-( a jak znajomy sie chwalil sztuczna szczeka to ona sie poplakala i powiedziala ze tez chce i jak tu nie ryczec no:-(

Irtasiu, glowa do gory:tak::happy2:....na pewno mozna sie podlamac po czyms takim jak dziecko to wszytsko tak przezywa.....szczerze mowiac nawet nie wiedziaam ze cos takiego jest mozliwe:confused:

Zrob jak Kasiad pisze i idz prywatnie na ten rentgen, bedziesz spokojna chociaz:tak:

U nas tez na razie dwa zeby, a kolejne dwa juz prawie sie przebily - ale tez tak juz sa od dluzszego czasu.Nie moga sie wybic.

reklama
Irtasia ja bym poszła na ten rentgen prywatnie,wszyscy by byli spokojniejsi.Szkoda waszych nerwów.No i biedna malutka...tak się martwi...

Do góry