reklama
agusia9915
Matka wariatka
współczuje
straszne jest takie zawiesznie w prózni i oczekiwanie na ?
straszne jest takie zawiesznie w prózni i oczekiwanie na ?
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
aga-pg bo w lipcu Jacki bedzie miala 8 lat i chyba dlatego bo do tego wieku powinny wyjsc tylko dlaczego niemoga teraz zrobic trg i by juz bylo wszystko jasne czy sa zawiazki czy nie :-(
Ryczec mi sie chce jak mi Jacki chodzi i sie pyta czy bedzie miala zabki:-( a jak znajomy sie chwalil sztuczna szczeka to ona sie poplakala i powiedziala ze tez chce i jak tu nie ryczec no:-(
Ryczec mi sie chce jak mi Jacki chodzi i sie pyta czy bedzie miala zabki:-( a jak znajomy sie chwalil sztuczna szczeka to ona sie poplakala i powiedziala ze tez chce i jak tu nie ryczec no:-(
Gratulujemy nowych ząbków
U nas nadal tylko dolne dwie jedynki, 4 górne ząbki widoczne są pod dziąsłem już od dłuższego czasu, ale narazie widocznie nie mają ochoty się przebić.
Irtasia, a nie możesz zrobić rentgena prywatnie To chyba nie jest aż takie kosztowne, a spokojna już być była...
U nas nadal tylko dolne dwie jedynki, 4 górne ząbki widoczne są pod dziąsłem już od dłuższego czasu, ale narazie widocznie nie mają ochoty się przebić.
Irtasia, a nie możesz zrobić rentgena prywatnie To chyba nie jest aż takie kosztowne, a spokojna już być była...
aga-pg bo w lipcu Jacki bedzie miala 8 lat i chyba dlatego bo do tego wieku powinny wyjsc tylko dlaczego niemoga teraz zrobic trg i by juz bylo wszystko jasne czy sa zawiazki czy nie :-(
Irtasiu, glowa do gory....na pewno mozna sie podlamac po czyms takim jak dziecko to wszytsko tak przezywa.....szczerze mowiac nawet nie wiedziaam ze cos takiego jest mozliwe
Zrob jak Kasiad pisze i idz prywatnie na ten rentgen, bedziesz spokojna chociaz
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas tez na razie dwa zeby, a kolejne dwa juz prawie sie przebily - ale tez tak juz sa od dluzszego czasu.Nie moga sie wybic.
reklama