reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

rany, a nas od jakiegoś czasu mamy prawdziwe ząbkowanie, marudny i ciągle wyjący Filip, gryzący co sie da..dziąsła jak balony, a zęby juz tuz tuż...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
U nas tez marudzenie, wycie, gryzienie i nerwy. Zabki nadal nie moga sie przebic, a widac ich kilka:szok::szok: Milena przez to jest nerwuska i zlosnica, a ja juz czasami nie moge.

Gratulujemy nowych ząbków :tak:

A Oli ma mocno zaczerwienione dziąsła, choć w sumie żaden ząb jej się teraz nie przebija, są widoczne, ale jeszcze nie przebijają się. I to największe zaczerwienienie jest nad górymi trójkami, choć one przecież się wybijają dużo później, Oliwka ma narazie dwie dolne jedynki, więc do trójek jeszcze długa droga. A korzeni dwójek jakoś w ogóle nie widzę w dziąsłach, ani tych dolnych, ani górych. Czy to normalne :confused:

. A korzeni dwójek jakoś w ogóle nie widzę w dziąsłach, ani tych dolnych, ani górych. Czy to normalne :confused:
Nie wiem czy normalne, ale u nas też nie było widać, a ledwie wyszły górne jedynki, a za nimi górne dwójki.
Przez te zęby znów dwie noce miałam z głowy. Wczoraj ledwie nosem się podpierałam, bo mało na stojąco bym zasnęła. :crazy:c

dzis odkrylam ze martyna pogruzla cale lozeczko. WSZEDZIE slady rycia zabkami. nie wiem kiedy to zrobila. przes sen?:confused: na barierkach:confused: bo w ciagu dnia wogole nie spedza czasu w lozeczku:szok:

reklama
ja ja zobaczylam ze Szymkowa gorna prawa jedynka idzie krzywo :szok::szok::crazy::crazy::szok::szok:nie wiem jak temu zapobiegac i czy wogole jest taka mozliwosc. a tak prosilam wszystkich Świetych aby mial choc zeby po mamie.
no i bedzie mial przerwe miedzy dwoma jedynkami moze dwojki cos na to poradza.:no::no::-:)-:)sorry2::sorry2::confused::confused::confused:

Do góry