reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
to tak jak u nas, tylko, że wyje Wiki czekamy właśnie na szóstego zębolkarany, a nas od jakiegoś czasu mamy prawdziwe ząbkowanie, marudny i ciągle wyjący Filip, gryzący co sie da..dziąsła jak balony, a zęby juz tuz tuż...
agusia9915
Matka wariatka
no nie wiem ,moze nam juz wypadnaa my na trzeciego ;-)
a i tak kiedyś dogonimy zębnych rekordzistów... :-)
my czekamy na 9 (trojki jej ida)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas tez marudzenie, wycie, gryzienie i nerwy. Zabki nadal nie moga sie przebic, a widac ich kilka Milena przez to jest nerwuska i zlosnica, a ja juz czasami nie moge.
Gratulujemy nowych ząbków
A Oli ma mocno zaczerwienione dziąsła, choć w sumie żaden ząb jej się teraz nie przebija, są widoczne, ale jeszcze nie przebijają się. I to największe zaczerwienienie jest nad górymi trójkami, choć one przecież się wybijają dużo później, Oliwka ma narazie dwie dolne jedynki, więc do trójek jeszcze długa droga. A korzeni dwójek jakoś w ogóle nie widzę w dziąsłach, ani tych dolnych, ani górych. Czy to normalne
A Oli ma mocno zaczerwienione dziąsła, choć w sumie żaden ząb jej się teraz nie przebija, są widoczne, ale jeszcze nie przebijają się. I to największe zaczerwienienie jest nad górymi trójkami, choć one przecież się wybijają dużo później, Oliwka ma narazie dwie dolne jedynki, więc do trójek jeszcze długa droga. A korzeni dwójek jakoś w ogóle nie widzę w dziąsłach, ani tych dolnych, ani górych. Czy to normalne
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Nie wiem czy normalne, ale u nas też nie było widać, a ledwie wyszły górne jedynki, a za nimi górne dwójki.. A korzeni dwójek jakoś w ogóle nie widzę w dziąsłach, ani tych dolnych, ani górych. Czy to normalne
Przez te zęby znów dwie noce miałam z głowy. Wczoraj ledwie nosem się podpierałam, bo mało na stojąco bym zasnęła. c
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
u nas dalal nic.....((((((((((( buuuuuuuuuuuuu
To tak jak u nas :-)
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ja ja zobaczylam ze Szymkowa gorna prawa jedynka idzie krzywo nie wiem jak temu zapobiegac i czy wogole jest taka mozliwosc. a tak prosilam wszystkich Świetych aby mial choc zeby po mamie.
no i bedzie mial przerwe miedzy dwoma jedynkami moze dwojki cos na to poradza.:--sorry2:
no i bedzie mial przerwe miedzy dwoma jedynkami moze dwojki cos na to poradza.:--sorry2: