reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Wiki ma 5 ząbka, tym razem prawa górna dwójka. Zdziwiłam się, bo niedawno wyszła jej druga jedynka u góry, a tu niespodzianka. Nie obyło się bez dwóch marudnych nocy i luźnych dość częstych kupek wczoraj i dzisiaj:dry:

reklama
Gratulacje dla wszystkich maluchów nowych ząbalków ! :tak:

U nas też nowy ząbek przebija się przez dziąsło - górna jedynka :tak:
Niestety, nie obyło się bez ciężkiej nocy, Małgosia źle spała, budziła się co chwilę, ja spałam w sumie 3 godziny i dzisiaj ledwo żyję :-(

Przepieknie wygladaja zabki Tosienki:-D:tak:
Gratulacje dla nowych zebolkow...!!!!
Matylda...wspolczuje takiej nocki, 3 godziny spania:szok:ufff...nie wyobrazam sobie mojego funkcjonowania po nich:no::-p

Gratulacje dla wszystkich maluchów nowych ząbalków ! :tak:

U nas też nowy ząbek przebija się przez dziąsło - górna jedynka :tak:
Niestety, nie obyło się bez ciężkiej nocy, Małgosia źle spała, budziła się co chwilę, ja spałam w sumie 3 godziny i dzisiaj ledwo żyję :-(
odpcznij jak mała pójdzie spac
ja tak miałam wczoraj jednak mi sie nie udało zdrzemnac bo sara nie chciała spac.
zasnała 2 razy ale w samochodzie:zawstydzona/y:

gratki dla nowych zeboli

odpcznij jak mała pójdzie spac
ja tak miałam wczoraj jednak mi sie nie udało zdrzemnac bo sara nie chciała spac.
zasnała 2 razy ale w samochodzie:zawstydzona/y:

gratki dla nowych zeboli

Zdrzemnęłam się 1,5 godzinki i czuję się trochę lepiej :tak:
Chyba muszę jednak poprosić Tomka o większe zaangażowanie w pomoc przy małej, bo jak na razie głównie spada to na mnie i czuję się ciągle zmęczona. A muszę myśleć też o drugim maluszku :tak:

Dziękujemy za gratulki dziewczynki:-) Wczorajszą i przedwczorajszą noc miałam taka jak matylda_m, mała obudziła się jednej z tych nocy 8 razy:szok:, też ledwie na oczy patrzyłam tego dnia. Dzisiaj już było lepiej, pewnie do czasu przebijania się kolejnych zębów:zawstydzona/y:

reklama
Do góry