reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A jaką dajecie pastę pożeraczom
U nas kłopot z wysysaniem pasty skończył się, gdy smakowitą pastę o smaku coli zamieniłam na miętową Elmex dla dzieci
No wlasnie Milenka myje zeby Elmex-em dla dzieci
my od początku myjemy elmex-em.mój kuzyn jest stomatologiem i mówił,że ta podobno jest najlepsza.poza tym parę dni temu wykluły się dwie 5 na dole,także do kompletu brakuje jeszcze dwóch 5 na górze.oczywiście paznokcie ciągle siedzą w buzi,nawet nie mam co obcinać;(.próbowałam już chyba wszystkiego,może macie jakiś sposób,żeby Ali to jakoś "wyperswadować"?
Może żel "Gorzki paluszek" z aptekimy od początku myjemy elmex-em.mój kuzyn jest stomatologiem i mówił,że ta podobno jest najlepsza.poza tym parę dni temu wykluły się dwie 5 na dole,także do kompletu brakuje jeszcze dwóch 5 na górze.oczywiście paznokcie ciągle siedzą w buzi,nawet nie mam co obcinać;(.próbowałam już chyba wszystkiego,może macie jakiś sposób,żeby Ali to jakoś "wyperswadować"?
Lepiej zadziałać szybko, póki nie wejdzie to w nawyk, który ciężko będzie wyplenić. No i póki Ala jest jeszcze za mała, żeby sobie rączki sama umyć
A swoją drogą, to jestem zdziwiona, że tak małe dzieci mogą już obgryzać paznokcie
agusia9915
Matka wariatka
my tez sarka maniaczka zebolkowa;-)no my wlasnie tez elmexem myjemy
No wlasnie Milenka myje zeby Elmex-em dla dzieci
no my wlasnie tez elmexem myjemy
No to może trzeba było najpierw używać jakąś smaczniejszą pastę, a potem zamienić na Elmex ;-)no u nas z myciem zębów nawet nie tak żle - jak ja myje i trochę pokrzyczę...bo Filip jednak mycie zębów uważa nadal za jedzenie pasty - i tez myjemy elmexem
reklama