reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
A jaką dajecie pastę pożeraczom :confused:
U nas kłopot z wysysaniem pasty skończył się, gdy smakowitą pastę o smaku coli zamieniłam na miętową Elmex dla dzieci :tak:

my od początku myjemy elmex-em.mój kuzyn jest stomatologiem i mówił,że ta podobno jest najlepsza.poza tym parę dni temu wykluły się dwie 5 na dole,także do kompletu brakuje jeszcze dwóch 5 na górze;).oczywiście paznokcie ciągle siedzą w buzi,nawet nie mam co obcinać;(.próbowałam już chyba wszystkiego,może macie jakiś sposób,żeby Ali to jakoś "wyperswadować"?

my od początku myjemy elmex-em.mój kuzyn jest stomatologiem i mówił,że ta podobno jest najlepsza.poza tym parę dni temu wykluły się dwie 5 na dole,także do kompletu brakuje jeszcze dwóch 5 na górze;).oczywiście paznokcie ciągle siedzą w buzi,nawet nie mam co obcinać;(.próbowałam już chyba wszystkiego,może macie jakiś sposób,żeby Ali to jakoś "wyperswadować"?
Może żel "Gorzki paluszek" z apteki :confused:
Lepiej zadziałać szybko, póki nie wejdzie to w nawyk, który ciężko będzie wyplenić. No i póki Ala jest jeszcze za mała, żeby sobie rączki sama umyć :sorry2:
A swoją drogą, to jestem zdziwiona, że tak małe dzieci mogą już obgryzać paznokcie :confused:

no u nas z myciem zębów nawet nie tak żle - jak ja myje i trochę pokrzyczę...bo Filip jednak mycie zębów uważa nadal za jedzenie pasty - i tez myjemy elmexem :zawstydzona/y:

reklama
U nas pasta elmex od poczatku i tak smakuje JUlci:-D

A co obgryzania paznokci to mi nic na ten temat nie mowcie....Jula nic nie ma....
nie mam co obcinac.....a i gorzki aluszek nie pomaga:wściekła/y:

Do góry