reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mamy kolejna trojeczke.......juz jest 14 zabkow
gratulacjedla Julci i wzystkich pozostalych ZABKOWICZOW! u nas tez jedna trojeczka dolaczyla do pozostalych zebolkow czyli razem 15 juz
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Mamy kolejna trojeczke.......juz jest 14 zabkow
Gratulujemygratulacjedla Julci i wzystkich pozostalych ZABKOWICZOW! u nas tez jedna trojeczka dolaczyla do pozostalych zebolkow czyli razem 15 juz
U nas nadal cisza tylko Jenni sie meczy strasznie
Ja tu podejrzewałam nieprzebitą górną trójkę o nieprzespaną przedwczorajszą noc, a tu się okazało, że przebiła się ale druga dolna, więc być może to ona budziła Oliwkę co 2 godziny. Tak więc mamy już dolne 2 trójki, a dwie górne są już tuż tuż. Tak jak na dole nie było żadnych obrzęków, to u góry dziąsła spuchnięte i czerwone. Więc pewnie czekają mnie jeszcze atrakcje nocne.
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gratki dla Oli:-)
mam pytanko: czy wasze dzieci umieja juz wypluwać pastę? wiadomo daję odrobinke jak myję ząbki HUbkowi, ale jak proszę go by wypluł to najpierw połyka a potem plujenie wiem jak mam go tego nauczyć... mam nadzieję, że jak połyka ta odrobinkę to mu nie zaszkodzi co?
mam pytanko: czy wasze dzieci umieja juz wypluwać pastę? wiadomo daję odrobinke jak myję ząbki HUbkowi, ale jak proszę go by wypluł to najpierw połyka a potem plujenie wiem jak mam go tego nauczyć... mam nadzieję, że jak połyka ta odrobinkę to mu nie zaszkodzi co?